More


  “Nu votăm nicio prostie a PNL!”

  - Advertisement -

  Președintele intermar al PSD, Marcel Ciolacu a reacţionat la anunţul făcut, la începutul şedinţei de Guvern, de către Ludovic Orban.

  “Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă! După atâtea luni, românii vor avea din nou dreptul să-și exprime liber credința, să meargă să aprindă o lumânare și să asculte slujba!
  În final, totuși, au înțeles că pentru PSD nu există jumătăți de măsură! Am spus că nu vom accepta rămânerea închisă a bisericilor, dar nici a spitalelor! Românii au dreptul și să se roage, dar și să se trateze în spitale. Cum să accepți păstrarea acestora închise în timp ce păcănelele se redeschid pentru profiturile prietenilor domnului Orban?! Ar trebui ca Guvernul PNL să mai facă un pas. Dacă s-ar gândi și la români, nu doar la afacerile lor, ar trebui să dea drumul și la economie!
  PSD va continua pe aceeași linie: NU VOTĂM NICIO PROSTIE a PNL, ci doar acele măsuri necesare, într-adevăr, pentru sănătatea populației!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

  Păcănelele PNL…
  Social democraţii lansează un atac dur la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban, după ultimele decizii.
  “În timp ce nu există vreo urmă a planului de relansare a economiei, guvernarea liberală împarte bonusuri nesimțite clientelei angajate la stat și subvenționează jocurile de noroc!
  Au depășit orice limită a iresponsabilității, n-a fost suficient că au deschis păcănelele înaintea bisericilor, grădinițelor și teatrelor, acum le și scutesc de taxe! Ca umilirea antreprenorilor din HORECA să fie maximă, lor le oferă azi o parte din sprijinul cerut cu disperare acum două luni, dar mult mai puțin decât generosul ajutor de stat pentru jocurile de noroc.
  Iar ca să fie clar că toți banii țării sunt absorbiți de caracatița cu 12 mii de capete a pilelor liberale plantate în administrație, la ROMGAZ se dau prime de zeci și sute de mii de lei de persoană, depinde doar cine a cui pilă e! Dacă ești omul Ralucăi Turcan sau a lui Virgil Popescu, te-ai calificat din oficiu la un bonus imens. În vremea asta, sute de mii de români se uită cu disperare cum li se termină și șomajul tehnic, iar firmele lor nu au nicio perspectivă de supraviețuire!
  #Ghinion, cum ar spune Klaus Iohannis. Că nu s-au orientat către jocuri de noroc, ci spre agricultură, turism, industrie sau servicii! Fiindcă asta este viziunea PNL asupra relansării țării: fără număr – pentru păcănele, mărunțiș – pentru economie!”, au scris cei de la PSD pe Facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img