More


  Cozmin Guşă, mesaj pentru Ludovic Orban: “Românii vă consideră mai corupţi decât guvernările PSDragnea”

  - Advertisement -

  Cozmin Guşă a comentat, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, rezultatele primului sondaj post-pandemie realizat de CURS. Analistul politic a tras cinci concluzii, printre care faptul că, potrivit sondajului, românii au ajuns să considere Guvernul PNL mai corupt decât guvernele PSD din perioada lui Liviu Dragnea.
  Analistul politic a tras cinci concluzii, printre că partidul PNL este incapabil să ajute firmele româneşti, reducă şomajul, gestioneze un nou val de pandemie. De asemenea, conform acestuia majoritatea românilor consideră guvernul liberal mai corupt decât precedentele guvernări.
  “Ăsta da eşec, LuCOVIDE: ROMÂNII VĂ CONSIDERĂ MAI CORUPŢI DECÂT GUVERNĂRILE PSDragnea! 5 concluzii.
  CURS a publicat datele primului sondaj post-pandemie, realizat prin interviuri faţă-n-faţă, deci cu un grad de acuratete si precizie superior. 5 concluzii tari:
  1. Majoritatea romanilor consideră că guvernul liberal este mai corupt decat precedentele guvernari ale PSDragnea, si mai grav, o largă majoritate dintre aceştia sunt convinşi că PNL NU ARE OAMENI COMPETENŢI CARE POT GESTIONA CRIZA ECONOMICĂ; pe româneşte, LuCOVID a depăşit-o si pe Veorica in topul rusşinos al neîncrederii şi incompetenţei, si-asta doar în cca 6 luni.
  2. PNL este considerat INCAPABIL SĂ: AJUTE FIRMELE ROMÂNEŞTI, REDUCĂ ŞOMAJUL, GESTIONEZE UN NOU VAL DE PANDEMIE, REZOLVE CRIZA INVĂŢĂMÂNTULUI ROMÂNESC, GESTIONEZE CRIZA ECONOMICĂ, SPRIJINE ROMÂNII AFECTAŢI DE CRIZA CORONAVIRUS; Tradus in mod concis, ROMÂNII VĂ CONSIDERĂ “BUNI DE NIMIC!”, LuCOVIDE!
  3. Aceste concluzii ne zic în plus că MILUIREA PRESEI a fost o operaţiune cvasi-inutilă, bună doar pentru edulcorarea şocului privitului zilnic în oglindă al echipei KlauSILĂ-LuCOVID; şi ne mai dau perspectiva sumbră a scăderii accentuate a credibilităţii mass-media, care nu poate bate PERCEPŢIA REALITĂŢII SUMBRE, în ciuda eforturilor penibile de PR PLĂTIT DIN BANI PUBLICI; SI-ASTA-I FOARTE GRAV!
  4. Sondajul are concluzii devastatoare si pentru OPOZIŢIA “PSD-PRO-ALDE”, condusă de către cei “3 CAVALERI AI NEPUTINŢEI (Marcel, Victor si Calin): doar 25% dintre români i-ar mandata să formeze un nou guvern în locul guvernului liberal, adică o susţinere la cca jumătate din reprezentarea parlamentară pe care o au acum; de fapt, li se OFERĂ DIN PARTEA PUBLICULUI ETICHETA DE “EXPIRAŢI”! (alt guvern liberal ne-LuCOVID are 17% sustinere, tehnocrati 16%, uniune naţională 12%)
  5. Tabloul sondajului descrie imaginea unei CRIZE POLITICE SISTEMICE MAJORE! Devine limpede deci, atât nevoia de ALTERNATIVĂ IN INTERIORUL FIECĂRUI PARTID (ce-ar putea reşapa structurile, respectiv cosmetiza imaginea), CÂT ŞI NEVOIA DE UNA-DOUA MISCĂRI POLITICE NOI CARE SĂ POATĂ PRELUA PUBLICUL DEZAMĂGIT ŞI NEMULŢUMIT; daaar, pentru că asta nu prea se poate intampla in conditiile IMPUSE DRACONIC AZI DE CĂTRE “MÂNA NEVĂZUTĂ”, să ne aşteptăm deci la o competiţie electorală de tip “BĂLĂCEALĂ IN NOROI”, cu lovituri dure aplicate “pe NV” … Şi-asta, pentru că doar atât mai merităm în condiţiile clare ale lipsei de civism care ne domină plenar!”, a scris Cozmin Guşă pe Facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img