More


  Când apare Lucifer sezonul 5?

  =

  Netflix a confirmat oficial lansarea Lucifer sezonul 5, iar fanii producției mai au foarte puțin de așteptat.

  Conform unui anunț făcut de Netflix pe contul de Twitter, lansarea primei părți din Lucifer sezonul 5 va avea loc pe 21 august.

  De această dată, sezonul cu numărul 5 va fi împărțit în două părți: prima va avea 8 episoade, iar cea de-a doua alte 8. Deocamdată nu se știe când va apărea și partea a doua, dar este cert că pe 21 august fanii seriei vor vedea sezonul 5 din Lucifer.

  De altfel, Netflix a publicat deja pe YouTube trailerul sezonului 5 din Lucifer, iar fanii sunt nerăbdători să vadă prin ce peripeții va mai trece favoritul lor.

  Povestea acestui serial a început după ce Lucifer Morningstar (The Devil) s-a săturat de rolul său din iad și a hotărât să se mute în Los Angeles. Lucifer este o comedie fantezistă, care te face cu siguranță să te simți bine.

  Nu este de mirare că acest serial are un succes atât de mare. „Partea întunecată” s-a vândut mai mereu bine, drept dovadă stând filme precum Twilight, Dracula sau Van Helsing, seriale de genul True Blood, dar și jocuri video ca DarkWatch sau The Incredible Adventures of Van Helsing. Succesul nu s-a lăsat așteptat nici în materie de sloturi online. De exemplu, Dracula și Blood Suckers – ambele lansate de NetEnt – sunt printre cele mai accesate titluri din impresionanta colecție de jocuri disponibilă la adresa https://casino.efortuna.ro/category-sloturi.

  Va exista și sezonul 6 din Lucifer?

  La finalul lunii iunie, echipa de producție a anunțat că a decis să facă și sezonul cu numărul 6 din Lucifer. Inițial, finalul trebuia să vină odată cu sezonul 5, dar succesul atât de mare a dus la prelungirea serialului.

  În plus, ca o nouă veste bună pentru fanii seriei, actorul Tom Ellis are un acord pentru a continua și în următorul sezon din Lucifer.

  Este o veste care are menirea să îi liniștească pe fani, în condițiile în care pe rețelele de socializare apăruseră zvonuri că va fi înlocuit cu Ian Somerhalder, starul din Vampire Diaries.

  Lucifer, un serial salvat de fani

  În mai 2018, Fox, compania care difuza serialul, a decis să nu mai prelungească Lucifer și anunțase finalul acestuia. Totuși, fanii au reacționat masiv pe social media și au demarat chiar și o petiție online, sub hashtag-ul “#SaveLucifer”.

  Reacția masivă a fanilor din întreaga lume i-a determinat pe cei de la Netflix să preia serialul și astfel a apărut ulterior și sezonul 4.

  “Ce bine sună! Voi, fanilor, ați făcut asta posibil!”, a scris la vremea respectivă actorul Tom Ellis pe Twitter.

  “Fanii au fost auziți și acesta este cel mai important lucru pe care trebuie să îl transmitem. Am văzut pasiunea lor”, a comentat și Joe Henderson.

  Apoi, în momentul în care s-a anunțat că sezonul 5 va fi ultimul din Lucifer, fanii au declanșat o nouă acțiune online pentru a obține o nouă prelungire.

  În țara noastră, primele 4 sezoane din Lucifer sunt disponibile pe Netflix deja. Primul sezon a fost lansat pe 25 ianuarie 2016 și a avut 13 episoade. Al doilea a apărut pe 19 septembrie 2017 și a avut 18 episoade, în timp ce al treilea a fost lansat pe 2 octombrie 2017 și a avut 26 de episoade. Primele trei sezoane au fost difuzate pentru început de Fox.

  Apoi, începând cu sezonul 4, producția a trecut la Netflix. Astfel, sezonul 4 a avut 10 episoade și a fost lansat pe 8 mai 2019.

  Acum, fanii din întreaga lume așteaptă sezonul 5, care va debuta cu opt episoade pe 21 august. Celelalte opt nu se știe când vor fi uploadate pe platforma Netflix, dar cel mai probabil spre finalul anului.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img