More  A-nceput de ieri să cadă… câte-un banner

  Nici nu s-a dat startul în campania electorală că deja au și început șicanele. Mai bine zis avem de-a face cu un război al bannerelor , aceasta nefiind nicidecum prima campanie electorală în care candidații se plâng de vandalizarea materialelor de propagandă electorală.

  Candidatul Adrian Ștef, într-o postare pe Facebook, a precizat că mai multe bannere ale partidului ALDE au fost vandalizate. Este vorba despre cele amplasate în localitățile tranzitate de DN19F. Urmează o plângere la Tribunal, a spus Ștef.

  “Din păcate, se pare că unii competitori electorali nu încap de bannerele ALDE amplasate de-a lungul Drumului Național 19 F, cam în toate localitățile de pe traseu. Se pare că-i deranjează faptul că le reamintim oamenilor că drumul respectiv, de la Satu Mare până la Apa, a fost reabilitat în mandatul meu la conducerea Consiliului Județean. Am depus sesizare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, iar vandalismul acesta mă motivează ca în campania electorală ce urmează să ne întâlnim cu cât mai mulți sătmăreni, să le putem transmite mesajul nostru, fără să distrugem bannerele contracandidaților”, a spus Adrian Ștef.

  Indiferent cine a făcut acest lucru să nu uite că a încălcat legea şi a distrus bunul altuia. Când vom începe să dăm şi noi dovadă de civilizaţie şi să ne respectăm între noi indiferent de partid, etnie, cultură… Suntem curioşi să aflăm cine a fost făptaşul…

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE