More


  Baschet masculin / Luca Năstruț, cooptat în lotul lărgit al CSM Oradea

  =


  Luni, în ziua în care a împlinit 17 ani, sătmăreanul Luca Năstruț a primit probabil cel mai frumos cadou. CSM Oradea a anunțat pe pagina oficială de facebook că baschetbalistul crescut la LPS Satu Mare de Radu Armaziu a fost cooptat în lotul echipei de seniori a CSM Oradea, ce activează în Liga Națională.

  ”La mulți ani, Luca Năstruț!
  Și bun venit la CSM Oradea!
  Vestea de a face pasul la echipa mare e cadoul nostru pentru Luca Năstruț, unul dintre cei mai promițători jucători ai Academiei CSM Oradea și un jucător de bază la Naționalele de tineret.
  Ne bucurăm pentru parcursul lui, iar această etapă este una pe deplin meritată și firească după ani de muncă, mii de antrenamente și o dorință maximă de reușită.
  Astfel, un nou tânăr face pasul către prima echipă. Și, la 17 ani împliniți chiar azi, suntem siguri că Luca Năstruț va avea un viitor frumos în echipamentul orădean.
  Să ai parte de o zi de naștere frumoasă, Luca. Și un sezon de debut, cel puțin la fel de frumos!” a fost mesajul transmis de oficialii clubului orădean.

  Luca Năstruț provine dintr-o familie de sportivi. Mama, Lavinia, a fost baschetbalistă de lot național, iar tatăl, Liviu, a jucat fotbal în primele eșaloane și a fost apoi antrenor și conducător la Someșul și Olimpia Satu Mare.
  Felicitări, Luca, și la mai mare!

  P.S. Chiar dacă evoluează la Oradea, Luca a rămas cu sufletul alături de baschetul sătmărean… prietena lui, Anisia Croitoru, fiind legitimată la CSM Satu Mare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img