More


  CAO bate Someșul Dej și CSM Satu Mare promovează de pe primul loc

  =

  Echipa orădeană a avut altă atitudine în jocul al doilea de baraj contra Someșului Dej. Un meci în care se poate spune că tinerețea a învins experiența. CAO 1910 Oradea a fost condusă, dar, spre deosebire de jocul de miercuri, de data aceasta a avut puterea să revină și să câștige.

  Super-rutinatul Sergiu Costin, care în noiembrie va împlini 42 de ani, ne-a scos peri albi și a deschis scorul fructificând o lovitură liberă de la 20 de metri, plasatâ în dreapta lui Ghețe (1-0).

  A mai avut și o bară, după care treptat orădenii au scos capul și după o pasă lungă a lui Letan, golgheterul Hosu a rămas singur cu Sabo și a plasat balonul pe lângă el (1-1). Cu juniorii Blăgea, R. Ardelean, Ioviță și Cherman, aruncați în luptă de Florin Farcaș, CAO a prims și mai mult curaj. Cum egalul nu ajuta cu nimic, Patrick Blăgea a inventat un șut senzațional de la 30 de metri, sub transversală, bară-gol (1-2). În minutele rămase, Hosu a ratat două ocazii mari, care puteau da consistență victoriei și un golaveraj mai bun în condițiile calculelor care au urmat pentru desemnarea echipelor de pe locul 2.

  „Echipa a arătat o altă față în meciul cu Someșul Dej. După cum ne-am prezentat în repriza a doua am merita să jucăm în liga a treia. Sunt încrezător”, ne-a declarat ieri seară la închiderea ediției Florin Mal, președinte CAO 1910 Oradea, înainte ca ierarhia să fie oficializată. Din Regiunea 2 Nord Vest a promovat de pe locul 1 CSM Satu Mare, dar și locul 2 ocupat de CAO 1910 Oradea poate duce în Liga 3 pe baza clasamentului formațiilor de pe poziția secundă, șapte dintre ele fiind norocoase.
  JB – T.B.

  CASETA TEHNICĂ
  SOMEȘUL DEJ – CAO 1910 ORADEA 1-2 (1-0)
  Stadion Municipal din Zalău. Teren bun.
  Au marcat: Sg. Costin 39 / M. Hosu 71, P. Blăgea 85
  Someşul: Sabo – Plăian, Toma, Sg. Costin, Budăcan, Trif, S. Rus, Dobrea, Hetea, P. Bogdan, Colţa. Antrenor: Gheorghe Barbu. Au mai jucat: D. Popa, Petrean.

  CAO: Gheţe – Cr. Copil, D. Stan, Panti, D. Jurcă, Haș, Letan, Iacob, Al. Lezeu, D. Costea, M. Hosu. Antrenor: Florin Farcaș

  Au mai jucat: P. Blăgea. R. Ardelean, Ioviță, Cherman.

  Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Tunyogi Ferencz (Zalău)

  Observatori FRF: Sergiu Neichi (Satu Mare) și Cristian China (Baia Mare)

  MECIURI DE BARAJ
  1 august, CSM Satu Mare – Someşul Dej 0-0 (3-5, după lovituri de departajare)

  5 august, CAO 1910 Oradea – CSM Satu Mare 1-3

  9 august, Someșul Dej – CAO 1910 Oradea 1-2

  CLASAMENT: 1. CSM Satu Mare 4 p (golaveraj 3-1), 2. CAO 1910 Oradea 3 p (3-4), 3. Someșul Dej 1 p (1-2), .

  Patrick Blăgea a marcat un gol frumos  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img