More


  CSM Satu Mare, Corona Brașov și Steaua București printre câștigătoarele seriilor de baraj

  - Advertisement -

  Etapa a treia și ultima a minigrupelor barajului de promovare în Liga 3, pentru ediția 2020/2021, s-a desfășurat duminică 9 august, de la ora 17:30. Prima etapă a avut loc în 1 august, iar a doua s-a desfășurat în data de 5 august. CSM Satu Mare e sigură de promovare iar CAO Oradea , echipa ce a terminat pe locul doi în grupa NORD VEST așteaptă decizia FRF.

  Iată echipele câștigătoare ale celor 14 serii:
  Bradu Borca (Neamț), Dante Botoşani (Botoșani), CSM Satu Mare (Satu Mare), Progresul Şomcuţa Mare (Maramureș), Unirea Ungheni (Mureș), Corona Braşov (Brașov), Progresul Ezeriş (Caraș Severin), Avântul Periam (Timiș), Voinţa Budeasa (Argeș), Petrolul Potcoava (Olt), ACSM Oltenița (Călărași), Steaua București (București), Sportul Chiscani (Brăila) și Gloria Albeşti (Constanța) au promovat de pe primul loc din grupele lor.
  Cele șapte echipe care pot promova de pe locul 2 pentru a ocupa pozițiile vacante din Liga 3 vor fi anunțate de FRF.
  Iată ce spune regulamentul în acest caz: ”Pentru a se putea efectua departajarea echipelor de pe locul 2 în vederea ocupării locurilor vacante, în situația în care într-o mini-grupă sunt doar două echipe participante, atunci, pentru cu scopul de a se efectua comparația cu o altă echipă situată pe locul 2 într-o altă mini-grupă, echipa din această mini-grupă va primi 3 puncte pentru jocul nedisputat, golaverajul echipei respective nefiind însă influențat în niciun fel ca urmare a faptului că golurile aferente scorului de 3-0 stabilit prin aplicarea sancțiunii de forfait nu au fost efectiv marcate. Pentru evitarea oricărui dubiu, adăugarea celor 3 puncte pentru jocul nedisputat (într-o mini-grupă alcătuită din doar 2 echipe) se va efectua din oficiu de către Departamentul Competiții al FRF, fără a fi necesară nicio altă formalitate.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img