More


  CSM Satu Mare este ca și promovată în Liga 3

  =

  Cu cuțitul la os după remiza din meciul inaugural, sătmărenii au început extrem de motivați meciul cu CAO 1910 Oradea.

  După o fază fixă au reușit să deschidă scorul în minutul 6 : B. Nylvan a executat un corner și fundașul Vădan a punctat cu o lovitură de cap din 6 metri (0-1). Imediat a venit replica orădeană, însă Costea a șutat peste poartă din 14 metri (10).

  Pe o contră, sătmărenii puteau să-și dubleze avantajul, dar Ghețe a salvat față în față cu Nylvan, scăpat singur (29). Ultimele zece minute ale primei părți au fost dominate de bihoreni, însă Iacob a luftat nepermis la 12 metri de poartă și a ratat șansa egalării (44).

  Partea a doua a început tot cu sătmărenii în ofensivă, iar în minutul 53 aceștia au făcut 0-2 după ce fostul „luceafăr” Svarczkopf a transformat cu noroc un penalty.

  O fază care putea relansa jocul s-a petrecut în minutul 64, când orădenii au solicitat penalty, dar arbitrul a decis că faultul a fost la 17 metri. Intrat la pauză, experimentatul Dobrescu și-a pierdut cumpătul și a fost eliminat pentru proteste sau injurii, iar lovitura executată de portarul Ghețe a rămas fără rezultat.

  Cu un om în minus, CAO a mai fost surprinsă o dată și Nylvan care a dus scorul la un neverosimil 0-3! Golgheterul Hosu a avut o tresărire de orgoliu și a redus din diferență în minutul 78 (1-3), după care Ghețe a mai salvat o dată în fața lui Portik (80).
  CAO a capotat nepermis la primul meci de baraj și și-a compromis șansele.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img