More


  CSM Satu Mare, promovată 100%!

  =

  CSM Satu Mare a trecut miercuri seara, scor 3-1, de CAO Oradea în al doilea meci al grupei de baraj NORD-VEST și, cu patru puncte, și-a asigurat promovarea în liga a 3-a.

  Chiar dacă Someșul Dej va învinge la o diferență de două sau mai multe goluri pe CAO Oradea în duelul de pe 9 august, trupa lui Ritli e de pe acum în TOP 7 cele mai bune echipe de pe locul doi care asigură de asemenea promovarea în Liga a 3-a.

  ”Am calculat aseară (n.r. miercuri) disputarea celorlalte jocuri din turneele de baraj din țară și nu avem cum să ratăm promovarea. Am fi pe locul șase cu rezultatele obținute până acum”, spune antrenorul Ritli Zoltan.

  CSM Satu Mare termină pe primul loc seria de baraj 2 din NORD-VEST dacă cei de la CAO Oradea înving sau fac egal cu Someșul Dej. De asemenea, sătmărenii sunt pe primul loc și cu un succes la un gol diferență al celor de la Someșul Dej. Un lucru e sigur , cu patru puncte, indiferent de diferența de scor cu care Someșul Dej ar trece de CAO, atât CSM, cât și trupa din Dej ar promova.

  ”Eu v-am spus încă înaintea barajului că această serie e cea mai echilibrată din țară. Toate aceste trei echipe ar merita să joace din toamnă în Liga a 3-a”, a mai spus Ritli. Ideea lui Ritli a fost susținută după meci și de unii oficiali de la tribuna oficială.

  ”O să vedeți că vor fi multe echipe care se vor retrage sau nu vor avea condiții să joace în Liga a 3-a. Poate vom avea surprize să promoveze și echipe de pe locul trei de la baraj” a amintit oficialul unei echipe implicate în barajul zonei Nord-Vest.

  Legat de meciul de miercuri seara, CSM Satu Mare- CAO Oradea, 3-1, antrenorul Ritli Zoltan a ținut să evidențieze echipa și nu doar unul-doi jucători.

  ”Vedeta noastră a fost întreaga echipă. Au luptat cu toții și și-au demonstrat valoarea colectivă. Îi felicit pe băieți și le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături și ne-au sprijinit, și au crezut în promovarea noastră”, a declarat Ritli Zoltan la Nord Vest TV.

  Conform programului anunțat de FRF, noul sezon al Ligii a 3-a ar trebui să înceapă pe 29 august!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img