More


  Ervin Zsiga și Florin Mureșan vor evolua la CSM Satu Mare

  =

  Promovată în această lună în Liga a 3-a după ce a câștigat seria de Nord Vest a barajului, CSM Satu Mare nu are prea mult timp la dispoziție pentru a pregăti noul sezon, unul care ar trebui să înceapă pe 29 august.

  Antrenorul Ritli Zoltan a anunțat ieri și o parte dintre noutățile din lot precum și jucătorii la care s-a renunțat sau care au ales să plece la alte echipe.

  Cele mai importante nume la capitolul achiziții sunt cu siguranță Ervin Zsiga și Florin Mureșan.
  Ervin Zsiga s-a înțeles cu gruparea sătmăreană încă din martie dar n-a putut fi utilizat în meciurile de baraj din cauza unor prevederi, absurde, din regulament. Acesta ar fi trebuit să joace minim șase meciuri înaintea barajului , lucru imposibil de realizat din cauza pandemiei!
  Florin Mureșan se întoarce practic acasă după o experiență în fotbalul amator din Germania.
  Atât Zsiga cât și Mureșan au crescut și s-au lansat din fotbalul sătmărean, primul fiind transferat chiar de la Olimpia în Liga 1 la CS Vaslui iar al doilea fiind sezoane bune căpitanul galben-albaștrilor.


  Un alt nume interesant venit la CSM Satu Mare e juniorul Nyeki Mark. Acesta are 21 de ani și revine în fotbalul sătmărean după ce și-a făcut o parte din juniorat la campioana Ungariei, Ferencvaros. De remarcat că la doar 17 ani, Nyeki debuta la prima echipa a lui Fradi , careianul fiind selecționat și la Naționala U 18 a Ungariei în acea perioadă.Împreună cu Mark a venit la CSM și fratele mai mic al acestuia, Kevin . Acesta e un fundaș de perspectivă, are 19 ani și 1,90m.

  De remarcat că CSM Satu Mare pare a avea o bună colaborare și cu gruparea Primavera de unde Ritli a adus câțiva juniori născuti în 2002-2003. Aceștia sunt Darius Catricică, Mihai Băbuț, Andrei Balogh, Denis Hotea, Suveg Nandor și Bajor Denis, ultimii doi reveniți de la U Cluj Napoca după împrumutul de la Primavera.

  S-a renunțat la serviciile lui Faur, Bordac și Horotan. Portyk și Tincău se pare că au ales să plece la alte echipe, primul revenind mai aproape de casă, la Brașov iar Țoca, Dragoș și Negrean au alte planuri de viitor, nu legate neapărat de fotbal.

  Antrenorul Ritli Zoltan speră ca până la începutul noului sezon să mai poată realiza două-trei transferuri, fiind vizați jucători tineri din județ.

  Iată lotul CSM SATU MARE
  Curileac, Oșan-portari, Ionescu, Vădan, Schvarzkopf, Simon, Jakab, Nylvan B, Nylvan R., Cadar, Zima, Chitaș, Zsiga, Fl.Mureșan, Nyeki Mark, Myeki Kevin, Catricicău, Băbuț, Balogh, Suveg, Hotea și Bajor, jucători de câmp.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img