More


  Kevin, sătmăreanul care “rupe” TikTok-ul!

  =

  TikTok este una dintre cele mai la modă aplicaţii, unde utilizatorii realizează diverse filmuleţe scurte, cu efecte speciale sau în care mimează versuri ale unor melodii, ori se întrec în provocări. În general, trebuie să fii foarte cunoscut în platformă, pentru a putea lansa o astfel de provocare.

  Fenomenul TikTok a pus stăpânire şi pe România, devenind una dintre cele mai populare aplicaţii, în special în rândul tinerilor. Printre cei care au dat lovitura aici se numără sătmăreanul Fechete Kevin.

  În vârstă de 22 ani, Kevin, a ajuns pe locul 2 pe aplicatia TikTok. Acesta a strâns în doar patru luni aproape 30.000 de urmăritori si 1.2 millioane de “inimi”.

  Este urmărit de mai multe “nume” precum cântăreaţa Olivia Addams, sau Claudisky – activist pe scena TikTok.

  Statisticile arată că pe un singur videoclip postat de Kevin se câştigă între 30-100 de dolari.

  Diferența este, de fapt, și în nivelul de faimă pe care creatorii de conținut îl au. În timp ce Instagram sau YouTube răsplătesc mai mult utilizatorii care sunt deja celebri, rețeaua socială din China face mai puține discriminări și oferă bani și tinerelor „talente”.

  Pe viitor, în funcţie de evoluţia urmăritorilor contului său, tânărul nostru sătmărean urmează să facă colaborări cu diverse branduri.

  Potrivit unor cercetători, popularitatea TikTok crește într-un ritm atât de rapid încât influencerii de pe platformă ar putea ajunge să primească chiar și un milion de dolari pentru o postare până anul viitor. Aplicația are aproximativ 800 de milioane de utilizatori activi, ceea ce ar face-o mai populară decât Twitter și Snapchat combinate.

  Kevin postează de pe contul său @cevinf diverse videoclipuri de amuzament, educatie, dans etc.

  Remarcăm că acesta a ajuns cunoscut, în doar 4 luni de la crearea contului, în toată ţara fiind urmărit la ora redactării articolului de aproape 30.000 de utilizatori.

  Cristian B.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img