More


  Meci de totul sau nimic pentru trupa lui Ritli

  =

  Victoria e obligatorie azi în duelul cu CAO Oradea pentru CSM Satu Mare.

  Trupa lui Ritli vine după un 0-0 șters cu Someșul Dej și doar cu un succes în fața bihorenilor mai poate spera la promovarea în liga a 3-a.

  Antrenorul sătmărenilor nu și-a pierdut optimismul și e încrezător în forța echipei sale.
  ”Nu dezarmăm. Mergem să batem CAO Oradea și cu patru puncte 90% suntem promovați indiferent de rezultatul ultimului meci din grupă. Sunt convins că alta va fi atitudinea băieților mei din atac și vom reuși printr-o mobilizare maximă să ne apropiem victoria”, spune Ritli Zoltan.

  CAO Oradea nu a mai disputat niciun meci oficial de la începutul pandemiei, însă se pare că bihorenii au disputat două amicale în această vară, ambele câștigate cu 3-1 și 4-1 cu campioana Sălajului, Șimleu Silvaniei. Tehnicianul orădenilor, Florin Farcaș, a urmărit sâmbătă duelul dintre Someșul Dej și CSM Satu Mare, scor 0-0, și a tras câteva concluzii.
  „Vom întâlni două echipe bune și ambițioase, cu destui jucători cu experiență la nivel superior. CSM Satu Mare mi s-a părut o echipă așezată, organizată, iar Someșul o formație bătăioasă și destul de tehnică. Am sesizat, însă, și puncte slabe, de care sper ca noi să profităm”, a afirmat Florin Farcaș pentru crisana.ro.

  Tehnicianul orădean crede că echipa sa are suficiente argumente pentru a emite pretenții la promovare într-o mini-grupă echilibrată. „Suntem încrezători în forțele noastre. Știm că în astfel de partide încărcătura emoțională este foarte mare și sper ca băieții să-și stăpânească bine emoțiile și să joace fără trac. Trebuie să abordăm meciurile cu curaj, pentru că doar așa vom putea îndeplini obiectivul promovării”, a comentat Florin Farcaș.
  Față de meciul cu Someșul Dej, la CSM Satu Mare ar putea să-și facă apariția fundașul Vădan, refăcut după accidentare.

  Partida CSM SATU MARE- CAO Oradea va începe la ora 17,30 și va fi transmisă de NORD VEST TV și pe pagina de facebook a Nord Vest TV și Gazeta de Nord-Vest.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img