More


  Mircea Govor a fost primul invitat al Actualităţii sătmărene de vacanţă!

  =

  Luna august propune telespectatorilor Nord Vest TV o serie de emisiuni ”Actualitatea sătmăreană”…de vacanță!

  Realizatorii emisiunii, Florin Mureșan și Vlad Crasnai, și-au propus ca în fiecare seară de luni până joi, de la ora 20, să vă prezinte locuri deosebite din județ. Interviuri în afara studioului în locații de vară!

  Vom vizita împreună Castelul de la Carei, îl vom cunoaște pe Adrian Pașca de la Ansamblul Ceatăra, intrăm în premieră în superba clădire a noii Case de Cultură de la Ardud. Vom cunoaște povestea Bisericii Romano-Catolice din Ardud, a Cetății din Ardud și vom călători prin fascinanta Țară a Oașului. Pe la cuptoarele din Medieșu Aurit ori la Casa Memorială Vasile Lucaciu din Apa…Peste tot vom vorbi cu oamenii locului în încercarea noastră de a vă convinge că și în județ sunt multe locuri minunate de vizitat și că Sătmarul poate fi oricând o destinație pentru o vacanță de vis…

  Primul interviu …altfel a fost realizat sâmbătă seara la Supuru de Sus. Acasă la managerul Nord Vest TV, Mircea Govor…Am profitat de drumul făcut la Zalău pentru transmiterea în direct a meciului de baraj, CSM Satu Mare-Someșul Dej, scor 0-0, și la întoarcerea acasă am făcut un popas de…45 de minute la Supuru de Sus.

  ”Aici îmi petrec vara aceasta. Comuna Supur s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, sunt condiții deosebite, canalizare, apă, drumuri bune. Iar pentru ceea ce a realizat de când conduce destinele comunei Supur, îl felicit pe primarul Vasile Șteț”, ne-a spus Mircea Govor.
  Legat de viitorul comunei sale natale, Mircea Govor a precizat că actualul primar va mai candida pentru încă un mandat.

  ”Trebuie să recunosc că l-am convins cu greu pe Vasile (n.r. Șteț) să mai meargă un mandat. A spus că va fi sigur ultimul…Va câștiga sigur căci mai are de încheiat câteva investiții. Giorocuta va arăta în doi ani excelent și de asemenea la Hurez și Racova mai sunt investiții de terminat. Dar sunt mândru de comuna mea, de primarul Șteț și de cei din consiliul local”, a amintit Mircea Govor.

  Tot legat de alegeri și politică, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean a amintit că partidul din care face parte, PSD, stă bine în sondaje la Satu Mare, iar candidatul social-democraților la Primăria Satu Mare, Dorel Coica, este pe locul doi după Gabor Kereskenyi, dar cu scor dublu față de candidatul liberalilor, Adrian Albu.

  ”Doru Coica e un luptător și e un plus mare pentru PSD în bătălia pentru Satu Mare. La Negrești, Aurelia Fedorca va câștiga fără probleme, la Carei e greu de bătut actualul primar, Eugen Kovacs, trebuie să fim realiști. La Medieș avem un candidat valoros care se va bate cu fostul nostru primar interimar, plecat între timp la alt partid, iar în comunele în care avem primari aceștia vor câștiga sigur încă un mandat”, a comentat situația alegerilor locale din județ, Mircea Govor.

  Legat de o eventuală alianță românească la localele din septembrie, Mircea Govor a punctat, cu umor: ”Dacă le propunem liberalilor o alianță cu noi pentru câștigarea Primăriei Satu Mare și a președinției Consiliului Județean, vă asigur că vin pe jos de la Satu Mare la Supur în cel mai scurt timp”, aşadar acesta a prezis încă de sâmbătă viitoarea alianţă şi se pare că a avut încă o dată dreptate.

  Pe lângă politică s-au mai atins și subiecte legate de fotbal, fiind comentat meciul de sâmbătă din barajul pentru liga a 3-a dintre CSM Satu Mare și Someșul Dej.
  ”Îi urez baftă lui Ritli Zoli pe care îl apreciez mult! Păcat că nu are acum jucători care să aibă măcar ambiția pe care a avut-o generația lui, că de valoare nu poate fi vorba…Am văzut că la Dej a jucat și Sergiu Costin pe care eu l-am adus acum 20 de ani de la Bistrița la Olimpia. Ce diferență era între fotbalul sătmărean de pe vremea mea și cel de acum…Cer și pământ…Le urez succes miercuri și sper să promoveze! Îi doresc asta din tot sufletul lui Ritli!”, a comentat Mircea Govor.

  Emisiunea Actualitatea sătmăreană de luni în care a fost invitat Mircea Govor poate fi urmărită pe facebook-ul Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img