More


  Patru ani de la momentul de vis al Simonei Pop!

  =

  Azi se împlinesc patru ani de când echipa feminină de spadă cucerea singurul titlu olimpic al delegației României la Rio. Patru ani de la o medalie de aur cu care sportul sătmărean se mândrește. Iar Simona Pop, sătmăreanca noastră medaliată la Rio, a mai pus o filă de aur în cartea plină de performanțe a școlii sătmărene de scrimă.

  La patru ani de la acea performanță Primăria municipiului Satu Mare va dezveli azi la ora 11:00 o placă la sala de scrimă Alexandru Csipler cu numele Simonei Pop pentru a complete seria de mari campioni care s-au lansat de pe planșele sălii din Sătmar!
  ”Primarul municipiului Satu Mare Kereskényi Gábor vă invită la dezvelirea plăcii dedicată campioanei olimpice Simonei Pop care alături de echipa României a luat aurul la Olimpiada de la Rio în urmă cu 4 ani.

  Evenimentul va avea loc marți, 11 august, ora 11, în fața Sălii de scrimă ,,Alexandru Csipler”, e invitația trimisă reprezentanților mass-media de la cabinetul primarului.

  ”Nu voi uita niciodată primirea extraordinară de la gară!”
  Simona Pop s-a arătat extrem de încântată de evenimentul pregătit azi de primărie…
  ”Mă onorează inițiativa… Mă gândeam că vor adăuga numele meu la lista cu campioni care e deja pe placa de la sală. Nu mă așteptam să am o placă a mea”, a spus Simona care recunoaște că după performanța de la Rio va rămâne mereu în suflet cu imaginea sosirii la gara din Satu Mare.
  ”A fost o primire de vis. Nu mă așteptam să vină așa multă lume. Mi-au dat lacrimile de bucurie căci au fost acolo oamenii care chiar au contat pentru mine în carieră. Mă bucur că am reușit să le ofer aceste clipe și sătmărenilor mei”, ne-a spus Simona Pop.

  O fetiță și un băiețel, după Rio!
  După momentul de aur de la Rio, în acești patru ani, Simona Pop e mamă a doi copii și își împarte acum timpul cu Clara, 2 ani, și Carol, aproape 1 an. „S-au schimbat foarte multe în viața mea de atunci, dar mi se pare că a trecut foarte repede, parcă doar am clipit și s-au dus acești patru ani. N-am mai pus costumul pe mine de atunci. Nici nu aveam când pentru că din patru ani, doi aproape am fost gravidă”, spune râzând fosta scrimeră în vârstă de 31 de ani.

  „Ziua de 11 august mi-o amintesc cap-coadă, uneori îmi revin în minte anumite lucruri pe care un an sau doi după poate nici nu le-am conștientizat. Creierul uman are o chestie interesantă și mai bagă din când în când niște flash-uri de memorie. Aș vrea să o rețin așa cum a fost de la început până la final pentru că a fost cu multe suișuri și coborâșuri” a mai spus Simona Pop.

  Au trecut așadar patru ani… Parcă a fost ieri, SIMONA… Momente extraordinare pentru care îți mulțumim… Momente de care actualii sportivi ce pășesc zilnic la antrenamente în sala de scrimă trebuie să se agațe pentru a spera la performanțe viitoare…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img