More


  Revine Cosmin Contra la Dinamo?

  - Advertisement -

  Noua conducere a lui Dinamo s-a înțeles în cele din urmă cu Cosmin Contra pentru a prelua echipa din această săptămână.

  Chiar dacă l-au confirmat pe Gigi Mulțescu în funcție, spaniolii , în frunte cu Pablo Cortacero, și-au dat seama că fostul selecționer este mult mai potrivit pentru proiectul lor.
  Fost antrenor în spațiul iberic la Getafe, Fuenlabrada și Alcorcon, Contra cunoaște perfect stilul spaniol atât în ceea ce privește managementul cluburilor cât și crearea unei echipe competitive.

  Contra, fost jucător și antrenor în Ștefan cel Mare, ar urma să aibă a dispoziție 7-8 fotbaliști spanioli pentru întărirea lotului, iar el ar colabora mult mai eficient cu aceștia pentru integrarea lor.

  Gigi Mulțescu nu va fi îndepărtat de la club și va rămâne să ajute atât la proiectul de înființare a academiei cât și în cadrul departamentului de scouting.

  Mulțescu va sta pe bancă și la debutul lui Dinamo în noul sezon al Ligii 1, luni, de la ora 21:00, împotriva celor de la Hermannstadt, în direct la Digi Sport 1.

  Într-o intervenție la emisiunea Liga Digisport, unul din cei care candidează la o funcție de conducere la Dinamo, Ioan Mărginean, crede că cel poreclit SMURD este doar o soluție de provizorat.

  „Luni ( nr azi) se întoarce Pablo Cortacero. Prima opțiune rămâne Cosmin Contra. El cunoaște bine pe spanioli, asta pentru că vor veni 7-8 jucători spanioli, ei vor un lot de 32 de jucători.

  Vor să implementeze un model spaniol, de baza sportivă se ocupă Ruffo Collado, a fost manager la academii, e bine că oamenii se ocupă de baza de jos.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img