More


  Spaima spațiilor verzi din Carei

  - Advertisement -

  Un tânăr din Carei s-a umflat în pene și, din cauza alcoolului din sânge urcat mai mult ca sigur și în tărtăcuță, s-a crezut la Campionatele Naționale de drift. Ori într-o serie a celebrului „Furios și iute”! Și după o demonstrație nereușită de drift a pierdut controlul mașinii și a ajuns cu autoturismul pe spațiul verde din sensul giratoriu, distrugând atât spațiul verde, cât și ornamentul floral. Careianul a fost prins de polițiști la scurt timp.

  Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, iar rezultatul testării a indicat o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Asta a fost știrea din Carei….comentariile ce au urmat în mediul online sunt și ele la fel, dacă nu chiar mai interesante decât știrea inițială!

  ”Pe aia din Parcul Industrial Sud sau de pe Str. Paulesti cand ii prindem? Te trezesc noaptea la 2 fluieratul rotilor si paraitul tobelor false de pe cazanele de 1000 de euro.”
  ”Alo Politia locala sau cealalta…pe aia care isi tureaza motoarele in plina noapte pe B-dul Transilvania si pe Mircea cel Batran cand ii prindeti?…Încercati sambata si duminica intre orele 00.00 si 04.00.”

  De urmărit…comentariile!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img