More


  Ce mică-i vacanța mare…

  =

  Un refren care nu mai pare de actualitate. E clar că pandemia ne-a dat viața peste cap cu tot cu obiceiurile pe care le-am avut până acum.

  Pe 14 septembrie ar trebui să înceapă școala. Azi este 7 septembrie și încă nu știm nimic concret. Guvernanții mută pisica în curtea autorităților locale și a directorilor de școli, și ar muta-o chiar în spinarea părinților dacă pe 27 septembrie nu ar fi zi de vot.

  Măștile nu mai vin gratis de la guvernanți nici măcar pentru profesori, elevii să și le ia bineînțeles din banii părinților. Despre tablete nu mai vorbim… Internet? Ce e ăla…??? Și atunci te miri că au apărut zeci de postări care ar fi chiar de…râs dacă n-ar fi de plâns, legate de prima zi de școală. Cea mai tare e cu Mr. Bean… așteptând și el regulamentul… Cu imaginea din filmul lui celebru… Mr. Bean în vacanță… Așa cum în vacanță continuă vor rămâne elevii noștri dacă guvernanții nu vor găsi o soluție miraculoasă săptămâna aceasta! Doamne ajută… că atât ne-a mai rămas… să ne rugăm la Cel de Sus, că la cei din Palatul Victoria vorbim ca ”Ăla-n deșert”!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img