More


  Echipa câștigătoare pentru Negrești-Oaș

  =

  Primarul Aurelia Fedorca, candidat la un nou mandat de edil șef al orașului Negrești-Oaș, le propune negreștenilor să aleagă pentru Consiliul Local echipa PSD, o echipă formată din tineri și profesioniști în domeniile lor de activitate, dar și persoane experimentate, cu ajutorul cărora să poată implementa proiectele de dezvoltare a Negreștiului după 27 septembrie.

  ”Sper ca împreună să câștigăm majoritatea de care avem nevoie pentru a continua toate proiectele pe care le-am început și să începem alte investiții noi, de care Negreștiul și negreștenii au nevoie, a declarat Aurelia Fedorca. Aurelia Fedorca a prezentat echipa sâmbătă, în cadrul unui eveniment de prezentare a programului de dezvoltare a Negreștiului pentru următorii patru ani:

  CONSTANTIN FANEA – actual viceprimar și viitor viceprimar, Costică nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost mâna mea dreaptă în ultimii 4 ani și cu sprijinul negreștenilor va fi și în următorii 4 ani!

  DELIA GAVRA, căsătorită, mama a două fete, născută și crescută in orașul Negrești-Oaș. Ca și educatoare 17 ani a pregătit pentru viață generații întregi de copii, mai apoi ca și director de grădiniță a avut grijă ca fiecărui copil să nu-i lipsească nimic. Din 2017, ca și inspector școlar general adjunct al Inpectoratului Școlar Județean Satu Mare are grijă de calitatea actului educațional în întreg județul Satu Mare. Eu mă mândresc că va face parte din echipa din Consiliul Local. Este un câștig uriaș!

  ANDREKA ADRIAN-DAN, 31 de ani, inginer, casatorit, 2 copii. Adrian va deveni unul dintre cei mai tineri consilieri locali ai orașului Negrești-Oaș și va aduce un suflu proaspăt în Consiliu. În plus, mă bazez pe experiența lui în domeniul construcţiilor şi în implementarea proiectelor pentru a obține investiții de calitate, durabile.

  SARCA IOAN, 39 de ani, licențiat în administrație publică – Șef de secție Apaserv Negrești-Oaș și tatăl a doi copilași. A performat în mediul privat iar de mai mulți ani își aduce aportul la dezvoltarea administrației locale și a serviciilor pe care le oferim pentru cetățeni. Se consideră și este un om al muncii și nu se dă în spate de la nimic.

  MIHOC ADRIAN-PETRU, 51 de ani, căsătorit, doi copii, Secretar în cadrul AJVPS-Satu Mare. De profesie Economist, cu master în științe economice, studii de specialitate privind legislația europeană cu privire la pază și ordine, studii privind fondul cinegetic și piscicol. Pe el ne vom baza pentru a aduec paza și ordinea la un nou nivel în orașul nostru!

  OLTEANU IOAN, 55 ani, căsătorit, doi copii. Antreprenor și consilier local și în acest mandat, Nelu este unul dintre consilierii pe care m-am putut baza atunci când a fost de adoptat soluții de urgență.

  VIDA SORIN, 35 de ani, căsătorit, o fetiță. Sorin este unul dintre cei nou veiți în echipa noastră. Anteprenor de succes la Londra, Sorin s-a întors acasă din diaspora după 11 ani, a dezvoltat o afacere de succes, fiind un bun exemplu pentru cei care doresc să se întorcă acasă. Negreștiul ne arată că se poate! –îmi spune el! Și o vom arăta împreună!

  DAN IOAN, 54 ani, casătorit, trei copii, licențiat in stiinte juridice, a lucrat in MAI. Prin experiența sa, își va aduce contribuția la creșterea siguranței publice în orașul nostru.

  MOISA PETRE, 43 ani, căsătorit, antreprenor. De la o vârstă fragedă, a activat și muncit in sectorul privat, in domeniul construcțiilor. Și în acest mandat, și-a adus aportul prin experiența sa la implementarea proiectelor în domeniul construcțiilor.

  MĂRCUȘ IOAN, 63 de ani, pensionar, mecanic. Avem nevoie de expertiza lui și experiența lui de viață.

  GHIRITI DOREL GHEORGHE – Dorel nu cred că are nevoie de nicio prezentare. Cred că îl cunosc toții negreștenii, toți copiii, elevii și părinții lor. Este profesor cu master și doctorat, dar în același timp implicat în activități sportive extrașcolare. Felicitări!

  GARDOȘ DOMNICA, căsătorită, doi copii, inspector administrativ, economist. Când avem nevoie de un bun organizator pentru evenimentele noastre, ne asigurăm că o avem în echipă pe Domnica.

  CIOBRA COSMIN MIHAI, 32 ani, căsătorit, o fetiță, operator telecomunicații. Pentru că am intrat în era digitalizării, Cosmin este garanția că vom implementa cu success proietele pe care ni le-am propus.

  POP GHEORGHE-VIOREL, 46 ani, anteprenor, maistru. Gică are la activ două mandate de consilier local fiind la intrarea sa în politică printre consilierii tineri, care au adus un suflu nou. Acum vine cu experiența sa să pună umărul la continuarea proiectelor noastre.

  BUD VIOREL-VASILE – directorul Liceului Teoretic. Nu cred că are nevoie de nicio prezentare. Generații întregi de elevi îl respectă pentru modul în care a condus această instituție de învățământ. Îl avem în continuare în echipă pentru a-și aduce expertiza în domeniul educațional.

  MERCEA VASILE-DAN, 58 ani, inginer. Are o experiență bogată în munca în echipă, atât în companie internațională cât și în companii cu capital românesc. În prezent își desfăsoară activitatea în cadrul companiei Apaserv, secția Negrești-Oaș, fiind implicat în toate proiectele dedicate dezvoltării orașului nostru. Este în același timp un antreprenor de succes.

  BELBE RALUCA-ROMINA, 36 ani, căsătorită, doi copii. A plecat de tânără înafara țării, și după 17 ani de stat în străinătate și-a luat inima în dinți și s-a întors acasa. Ne arată că se poate, că ne putem întoarce acasă, orașul său natal, Negreștiul are posibilități.

  ZBONA PETER – seniorul echipei noastre. Nu pot spune decât: Mulțumesc domnule Zbona pentru tot ceea ce m-ați învățat, pentru răbdarea pe care ați avut-o cu mine, pentru sfaturile înțelepte! Sunt onorată să fiți în continuare în echipa mea. Vârstnicii din Negrești Oaș merită tot respectul și aprecierea noastră.

  ANTON AURELIAN LUCIAN, 48 ani, căsătorit, trei copii, Director A.D.I. Luna Șes, economist. Bizu este garanția că vom schia în siguranță la Luna Șes!

  FEDORCA GRIGORE, 60 ani, doi copii, de profesie electromecanic, în prezent lider sindical într-o companie internațională. Va fi vocea oamenilor care au nevoiede apărare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img