More


  Lista cimitirelor cu care colaborează o firmă de servicii funerare non stop

  =

  Pe lângă ambuteiaje și lipsa locurilor de parcare și a spațiilor verzi, o problemă mai puțin dezbătută în București este reprezentată de lipsa locurilor de veci. Unele cimitire tind să devină supraaglomerate, în condițiile unei populații din ce în ce mai îmbătrânite. În acest caz, dacă nu dețineți un astfel de spațiu și vă confruntați cu un deces în familie, trebuie să vă orientați cât mai rapid către unul disponibil.

  Tocmai de aceea, o firmă profesionistă de servicii funerare non stop din București, asa cum este Casa Bucur, vă pune la dispoziție lista completă a cimitirelor cu care colaborează. 

  Această firmă acoperă întreg teritoriul Capitalei, dar și județul Ilfov, și vă sprijină total în cele mai grele momente, 24 de ore din 24 și 7 zile din 7. Pe lângă serviciile și produsele funerare propriu-zise, firma de pompe funebre vă oferă și informații utile.

  servicii funerare non stop
  servicii funerare non stop

  Iată, în continuare, care este lista cimitirelor din Capitală și împrejurimi, furnizată de casa de servicii funerare non stop:

  Sectorul 1: Cimitirul Sfânta Vineri, Străulești 1, Străulești 2, Bucureștii Noi, Israelit, Damaroaia, Băneasa;

  Sectorul 2: Cimitirul Colentina (Reînvierea), Armenesc, Parohial Andronache, Iancu Nou;

  Sectorul 3: Cimitirul Izvorul Nou;

  Sectorul 4: Cimitirul Bellu, Evreiesc, Eternitatea, Berceni, Eroii Revoluției, Evanghelic Lutheran, Progresul, Adormirea Maicii Domnului, Metalurgiei + Crematoriul Uman Vitan Bârzești;

  Sectorul 5: Cimitirul Tudor Vladimirescu, Măgurele;

  Sectorul 6: Cimitirul Ghencea Militar, Militar Ghencea 3, Ghencea Civil, Domnești Ghencea, Calvin, Parohial Militari;

  Judetul Ilfov: Cimitirul Sfinții Mihail și Gavril (Autostrada București-Pitești, kilometrul 12).

  Casa Bucur preia sarcinile birocratice ale familiei îndurerate

  Pe langa faptul că le furnizeaza clienților săi lista cimitirelor cu care colaborează, firma de servicii funerare non stop îi ajută pe aceștia cu toate formalitățile administrative și birocratice pe care le presupune o înmormântare. Casa Bucur obține toate actele și avizele, degrevându-vă de o sarcină dificilă și care consumă mult timp, într-un moment atât de delicat pentru dumneavoastră.

  Mai mult, pe site-ul Funerarii Bucuresti, găsiți informații cu privire la documentația preliminară înhumării, ajutorul de înmormântare/deces, plata pensiei neîncasate a pensionarului decedat, despăgubirile în caz de deces prin accident de muncă, eliberarea certificatului de deces în duplicat, dar și extrase din Legea funerară (privind cimitirele, crematoriile umane și serviciile funerare).

  De ce servicii funerare non stop?

  O casă profesionistă de pompe funebre va oferi servicii funerare non stop, întrucât un deces este întotdeauna imprevizibil, chiar dacă vorbim despre persoane în vârstă sau bolnave în stadiu terminal. 

  Rapiditatea este un factor cheie în cazul oricărei înmormântări, însă în special al celor petrecute pe perioada verii, din cauza temperaturilor foarte ridicate.

  Experiența acumulată de-a lungul anilor i-a învățat pe reprezentanții Casei Bucur faptul că trebuie să furnizeze produse și servicii funerare complete, din respect pentru clienții lor aflați într-o situație foarte dificilă. 

  Astfel, firma oferă transport funerar, repatriere decedați, îmbălsămare/tanatopraxie, înhumare/incinerare, dar și consultanță funerară predeces. În ceea ce privește produsele, acestea includ sicrie și capace frigorifice, pachete pentru pomană și parastas, coroane și jerbe, dar și monumente funerare.

   

  Articol realizat de iAgency.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img