More


  Vacanțe externe pe timp de pandemie

  - Advertisement -

  Majoritatea sătmărenilor își doresc în continuare să călătorească, însă principala problemă a zilelor noastre devine cea a destinațiilor deschise turiștilor, în contaxtul pandemiei. Chiar dacă mulți au ales vacanțele în țară există și câteva destinații externe care se vând foarte bine în continuare.

  Turcia – Antalya ocupă din nou primul loc 

  Turcia – Antalya ocupă din nou primul loc, cu primul zbor din Baia Mare plin, în 22 august , apoi 29 august și 5 septembrie deja pline este clar una dintre cele mai căutate destinații externe. Marele avantaj este faptul că nu necesită nici un fel de test COVID înainte de plecare iar serviciile de calitate au fost și rămân în continuare foarte căutate de către turiști.

  Tarifele s-au păstrat la fel ca anul trecut, astfel că o vacanță de 7 nopți cu ultra all inclusive la un hotel de 5* începe de la 499 euro/pers. cu taxe incluse și avion din Baia Mare.

  Vacanțele în Grecia
  Grecia, deși necesită efectuarea unui test COVID cu 72 de ore înainte de plecare, rămâne în top cu destinațiile Creta și Zakynthos care beneficiază de zbor direct din Cluj-Napoca cu
  tarife începând de la 399 euro/pers. la hoteluri de 3* dar și zona continentală din nord, regiunea Halkidiki este la mare căutare printre turiștii sătmăreni. Un sejur de 7 nopți în Halkidiki la un hotel de 3* cu demipensiune începe la 250 euro/pers. cu transport propriu.

  Bulgaria câștigă teren
  Bulgaria câștigă din nou teren în detrimentul litoralului românesc, aici se poate merge fără nici un fel de test sau declarație, astfel că hotelurile cele mai căutate sunt cele de 4* all inclusive cu tarife începând de la 199 euro/pers. sejur de 7 nopți.

  Așadar, se călătorește destul de mult și înafara țării, chiar dacă se constată o scădere cu 50% a numărului total de turiști față de aceeași perioadă a anului trecut, ne referim aici la turismul extern.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img