More


  Comandă flori online pentru cei pe care îi iubești!

  =

  Indiferent de ocazia cu care este oferit, un cadou devine perfect dacă este însoțit de un buchet de flori. Sau, în anumite situații, un buchet bine ales poate să reprezinte un cadou în sine, fără a mai fi nevoie de altceva. Iar posibilitatea de a comanda flori online face ca totul să devină extrem de simplu.

  Cele mai frumoase buchete de toamnă pentru cei dragi

  Toamna este anotimpul recoltelor și al bogăției. În acest sezon, nimic nu poate fi mai potrivit decât un buchet care să surprindă frumusețea naturii înconjurătoare. Florăria Florandes.ro îți pune la dispoziție o multitudine de variante.

  De pildă, un buchet din flori de toamnă cochet și viu colorat este cel care îmbină frumusețea trandafirilor roz cu cea a crizantemelor, “reginele” acestui anotimp. Buchetul este compus din trei trandafiri roz pal, doi trandafiri galbeni, două crizanteme grena, două physalis, patru solidago, doi porumbi decorativi, doi ardei iuți decorativi, o crenguță cu măceșe, o legatură de crenguțe de salal, cinci ruscus, plus sac și rafie naturală. Cu totul, buchetul conține 17 fire de flori și este disponibil la prețul de 250 de lei.

  Te interesează o variantă ceva mai ieftină, pentru o comandă de flori online? Poți alege aranjamentul floral cu minitrandafiri și porumb, la prețul de 140 de lei. Cu un design inedit și o notă rustică, acesta este compus dintr-un minitrandafir portocaliu, un leucospermum, un solidago, un lisianthus mov, trei frezii galbene, două spice de grâu, doi porumbi decorativi, trei frunze de aspidistra, patru crenguțe de pittosporum și un suport din lemn. Cu totul, aranjamentul conține 7 fire de flori.

  Cum comanzi flori online?

  După ce te-ai decis ce buchet vrei să dăruiești, dai click pe el și apoi pe butonul “Comandă acum”. Sus, în dreapta, va apărea Coșul de cumpărături, unde vei vizualiza produsul sau produsele alese.

  Tot ce trebuie să mai faci este să apeși pe butonul “Finalizează comanda”, pentru a ajunge la formularul de comandă. Aici, completezi toate rubricile, cu datele personale și cu adresa la care vrei să fie livrate florile.

  După efectuarea și confirmarea plății, produsele din coș vor fi livrate la adresa dorită.

  Preferi un buchet personalizat? Iată ce trebuie să faci!

  În cazul în care oferta variată de flori de toamnă existentă pe site nu corespunde gusturilor tale, există o soluție! Este vorba de varianta de a comanda flori online care să fie în ton cu propriile tale gusturi, nu cu cele ale unui specialist. Cu alte cuvinte, poți opta pentru un buchet personalizat.

  Astfel, în cazul în care preferi să decizi singur cum arată buchetul potrivit pe care vrei să-l dăruiești, trebuie să procedezi în felul următor:

  • click pe formularul de “Comandă Personalizată” de pe prima pagină a site-ului;
  • acolo, în rubrica “Descrie buchetul”, poți să scrii cum vrei să arate buchetul tău: ce tip de flori să cuprindă, câte să fie din fiecare categorie, ce accesorii, ambalaje sau fundițe să conțină, care să fie stilul general al aranjamentului etc.;
  • pentru a finaliza comanda de flori online, completează celelalte rubrici, cu datele tale de contact și adresa la care vrei să fie trimis buchetul;
  • în cel mai scurt timp, un operator îți va răspunde pe adresa de email introdusă în formular și îți va comunica prețul total al buchetului personalizat, precum și datele necesare efectuării plății.
  • după ce primești emailul, poți să confirmi comanda sau să modifici, în funcție de preferințe sau de buget;

  • când toate detaliile au fost lămurite și plata efectuată, buchetul va fi livrat la adresa dorită. Și, văzând bucuria celui care primește buchetul, te vei felicita pentru comanda de flori online pe care ai făcut-o!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img