More


  Descoperă o sală de fitness într-un singur aparat – stepper-ul!

  =

  Deși ți-ai dori să ajungi mai des la sală sau să faci mai multe exerciții fizice, timpul nu îți permite de fiecare dată să îți îndeplinești această dorință. Este un fapt bine cunoscut că sportul îmbunătățește exponențial calitatea vieții. Prin urmare, de ce să mai găsești scuze pentru a evita o condiție fizică excelentă?

  stepper

  Prin intermediul unui aparat fitness care poate încăpea în orice sufragerie, poți ajunge să ai corpul la care ai visat atât de mult! Este vorba despre stepper, aparatul care simulează senzația urcării de trepte și care îți sculptează picioarele într-o formă de invidiat.

  Antrenamentul este echilibrat și durează numai câteva minute, iar beneficiile sunt de lungă durată! Pentru a te bucura cât mai repede de acestea, consultă oferta magazinului online Sport-Mag.ro și caută ceea ce ți se potrivește!

  Care sunt avantajele folosirii unui stepper?

  Exersând pe un astfel de aparat fitness, vei obține rezultatele unui antrenament de aerobic. De asemenea, toți mușchii picioarelor, de la gambe până la fesieri, sunt implicați în acest workout.

  Aspectul pe care îl vei obține va fi acela al mușchilor tonifiați, lipsiți de grăsimea în exces. Chiar și mușchii abdominali sunt implicați în acest tip de exerciții. Pentru a solicita toate grupele musculare, trebuie să folosești stepper-ul în mod corect!

  O variantă de workout!

  În epoca tehnologiei, aproape orice aparat a ajuns să fie computerizat. În cazul în care stepper-ul pe care îl utilizezi nu beneficiază de astfel de caracteristici, nu este nicio problemă! Dacă ești începător, setează mecanic nivelul mai scăzut de rezistență al aparatului.

  Pune cu grijă câte un picior pe suportul special destinat. Unele steppere au mânere de sprijin pentru mâini. În cazul în care aparatul pe care îl deții nu are funcții speciale, îndoaie brațele la 90 de grade și ține pumnii strânși. 

  Poți mișca mâinile în față și în spate, pe rând, ca într-o mișcare repetitivă de alergare ușoară. În cazul în care beneficiezi de mânere de sprijin, trebuie să ai grijă să nu îți lași toată greutatea pe acestea.

  Menține spatele drept și abdomenul încordat. Stabilitatea și echilibrul asigură o bună desfășurare a antrenamentului. Pentru a lucra și mușchii bicepși și tricepși, poți folosi două gantere pe care să le ții în mâini pe durata antrenamentului.

  Pune un picior pe podea, iar pe celălalt lasă-l pe stepper. Repetă mișcarea și cu celălalt picior. Senzația pe care ar trebui să o simți este asemănătoare urcării de trepte. Cu grijă și numai dacă te simți pregătit, crește viteza pașilor. Este indicat ca un antrenament complet, pentru începători, să dureze între șase și douăsprezece minute.

  Siguranța e pe primul plan

  Asigură-te că aparatul se află pe o suprafață complet plană și netedă. Nu îl poziționa pe covor sau pe orice alt material care ar putea aluneca. De asemenea, folosește încălțăminte cu aderență puternică. Sub nicio formă nu este indicat să utilizezi aparatul desculț.

  Execută exercițiile cu mare atenție asupra corectitudinii mișcărilor și asigură-te că te afli în control asupra balanței și a echilibrului corpului înainte de a crește viteza. Un astfel de aparat fitness nu numai că este ușor de folosit, dar impactul exercițiilor fizice asupra sănătății este remarcabil!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img