More


  Rola de lanț X-CUT, soluția pentru înlocuirea celei mai importante piese Husqvarna

  - Advertisement -

  Lanțul este cu siguranță cea mai importantă componenta a unei drujbe, întrucât acesta realizează propriu-zis activitatea de taiere și, în plus, este expus unor factori duri, precum lemn, pietriș sau pământ, care conduc la tocirea să. 

  Indiferent cât de performant ar fi motoferastraul pe care îl folosești și chiar daca ai o experiență îndelungată în acest domeniu, uneori vă trebui să asiguri schimbarea pieselor. Brandul Husqvarna, unul dintre cei mai importanți producători de motoutilaje din lume, a dezvoltat un lanț special, numit X-CUT, despre care vom vorbi în continuare.

  Lanțul de drujba X-CUT de la brandul scandinav este potrivit în special pentru consumatorii exigenți, fiind destinat unei utilizări profesionale zilnice. Durabilitatea remarcabila, întinderea scăzută și eficienta de taiere ridicata a acestei piese Husqvarna îți garantează o productivitate fără egal. 

  Și, pentru a optimiza inclusiv costurile, iți recomandam că, în loc să achiziționezi un lanț de schimb, să optezi pentru o rola de 30,5 metri lungime. Aceasta este disponibila în oferta magazinului online Roco Piese, la prețul de doar 1.499 de lei, redus de la 1.549 de lei.

  piese husqvarna

  X-CUT SP33G, denumirea întreagă a acestei piese Husqvarna, este primul lanț de drujba dezvoltat, proiectat și fabricat în întregime de către producătorul suedez. Acesta are pasul de 3/8″, o șina de ghidaj cu un canal de 1,5 mm, iar produsul este livrat împreună cu 30 de cutii de lanț și 30 de nituri 3/8. Greutatea coletului este de 17 kilograme, iar daca îl achiziționezi de la Roco Piese, pe lângă reducerea de 3%, beneficiezi și de transport gratuit.

  Călătoria acestei piese Husqvarna începe în… Huskvarna

  Interesant este că locul de naștere al acestei piese Husqvarna, lanțul de drujba X-CUT SP33G, este orășelul suedez Huskvarna, cu o populație de 24.000 de locuitori, unde în urma cu mai bine de 330 de ani lua ființă compania recunoscuta astăzi în țoață lumea.

  “Datorita oamenilor că tine, care folosesc drujbe și piese Husqvarna în activitatea lor profesionala zilnica, am primit numeroase informații utile, care ne-au ajutat în dezvoltarea noului lanț X-CUT. Testele de laborator ne-au permis să găsim rețetă optima pentru a ne asigura că lanțurile noastre rămân ascuțite o perioada îndelungată, sunt ușor de folosit și, în același timp, iți oferă durabilitatea de care ai nevoie”, se arata în clipul de prezentare realizat de producătorul scandinav.

  “Printr-un proces de producție inteligent, în noua fabrica din Huskvarna, casa noastră de peste 300 de ani, am verificat fiecare componenta înainte să asamblam fiecare lanț de drujba. Apoi, am făcut teste prin sondaj, cu ajutorul joagărului, iar în cele din urma am asamblat lanțurile, pregatindu-le pentru transportul peste mari și tari. Și, datorita oamenilor că tine, care vor folosi acest nou lanț în fiecare zi, îl vom face pe următorul și mai bun”, se mai arata în clip.

  Pe lângă rola de lanț X-CUT, în oferta furnizorului Roco Piese găsești numeroase alte piese care aparțin brandului Husqvarna, printre care accelerații, amortizoare, filtre, pompe, transmisii, ulei sau componente ale sistemului electric, de carburație ori ale caroseriei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img