More


  Şase pensiuni aproape de Cluj unde să evadezi la sfârşit de săptămână!

  =

  3… 2… 1… Weekend!

  Lasă acasă problemele din timpul zilelor lucrătoare, adună-ți familia sau grupul de prieteni, urcați-vă în mașină și… la drum! Unde anume? Ei bine, nu prea departe, căci luni trebuie să fii din nou un om responsabil. Din fericire, nu foarte departe de Satu Mare la câțiva pași de Cluj-Napoca se găsesc suficiente locuri în care te poți simți pe alte meleaguri, chiar și numai pentru câteva zile. Pentru a ne asigura că finalul tău de săptămână va fi o încântare, am adunat într-un singur loc câteva dintre opțiunile de cazare pe care nu trebuie să le ratezi în vecinătatea orașului. Așa că, tobele, vă rog, iată-le: 6 pensiuni aproape de Cluj unde să evadezi în weekend.

  Pensiunea Valea Paradisului – nu mai are nevoie de nicio introducere, căci denumirea ei te trimite cu gândul la vacanțe pe tărâmuri străine. Situată într-o zonă superbă, pe Valea Someșului Rece, în Munții Apuseni, aceasta oferă deconectare totală de la stresul urban și te încarcă cu energie pozitivă pentru o nouă săptămână. Facilitățile puse la dispoziție cuprind teren de tenis, baschet și volei. Dacă sportul nu ți se pare atractiv și preferi o activitate care nu necesită mișcare, află că te poți relaxa cât e ziua de lungă la saună & jacuzzi. Ori poți să stai în foișor, să asculți zumzetul naturii și să îți bucuri papilele gustative cu un păstrăv proaspăt gătit din bazinul gazdelor. În ceea ce privește cazarea, tarifele pornesc de la 150 de lei și pot ajunge până la 680 de lei, în funcție de cameră aleasă. P.S. ai opțiunea să închiriezi și o cabană.

  Raven’s Nest în Sălciua de Jos – aici nu e vorba de o pensiune, ci de un veritabil sat ardelenesc, ascuns de ochii curioși fix în inima naturii. Casele de lemn, unele cu acoperiș din stuf, datează de acum două secole și reflectă în amănunt specificul zonei Transilvaniei. Nu te neliniști în legătură cu confortul, căci aici găsești toate facilitățile epocii moderne. Pentru cazare sunt oferite 11 camere în 3 locuințe tradiționale, iar prețurile sunt flexibile în funcție de perioada în care alegi să faci rezervarea. Raven’s Nest reprezintă escapada ideală în zilele de weekend. Nu doar cunoști o parte din istoria și miturile unei Transilvanii apuse, ci ai ocazia să explorezi zonele înconjurătoare și să descoperi castele, lacuri, cascade sau peisaje pitorești.

  Domeniul Regilor – după o săptămână încărcată la muncă, tot ce ne dorim este să ajungem acasă și să fim tratați ca niște regi, doar nu degeaba am supraviețuit unor task-uri pe care le credeam imposibile. Cel mai probabil că nu ne vom trezi cu cineva care să ne facă vânt cu o frunză de palmier, însă putem merge noi la Domeniul Regilor și să fim răsfățați acolo. Cum îți sună serviciile de SPA, restaurant, paintball, terenuri de tenis și fotbal, plus atracțiile turistice din zonă?. Tarifele de cazare variază între 200 și 300 de lei, în funcție de camera aleasă sau ziua de check-in. În preț este inclus micul-dejun și accesul la centrul SPA.

  Castellum Harmonia Mundi – situat în localitatea Vlaha, la 17 km de Cluj-Napoca, aici găsești tot ce ai nevoie pentru un final de săptămână pe gustul tău. Îți dorești să te relaxezi cât e ziua de lungă? Prea bine, atunci petrece timp de calitate în biblioteca pensiunii, degustă bucate tradiționale sau vinuri alese, ori cheamă-ți prietenii să vă întreceți la jocuri de societate. Ai nevoie de un weekend mai dinamic? Problemă rezolvată, căci poți face plimbări în pădurea din zona pensiunii, ciclism montan, sau chiar să dai o fugă până la Adrenaline Park. În ceea ce privește cazarea, sunt puse la dispoziție 5 camere și un apartament, ale căror prețuri pornesc de la 215 lei cu mic dejun inclus.

  Casa Barolo – locul este potrivit mai ales pentru persoanele iubitoare de piscină și SPA, căci aici se găsește un centru wellness menit să te scape de orice stres. De asemenea, există și o sală de recreere unde poți încinge adevărate partide de ping-pong, să îți testezi îndemânarea la darts sau la tir cu arcul. Pensiunea este family friendly, fiindcă cei mici au propriul lor spațiu de joacă. Tarifele pentru cazare pornesc de la 140 lei, iar în acestea sunt incluse toate facilitățile menționate anterior, plus micul dejun. Pentru o taxă de 55 lei/masă beneficiezi și de prânz și/sau cină.

  Vila Roca – Aceasta oferă o priveliște impresionantă asupra Munților Vlădeasa, fiind situată chiar la poalele lor. Piscină interioară, SPA și restaurant nu lipsesc din rândurile facilităților oferite în interior, dar ai posibilitatea și să pornești la pas în explorarea zonei și a obiectivelor turistice. Pentru o noapte de cazare, prețurile la vilă pornesc de la 295 lei/noapte, în care ai inclus mic dejun, acces la piscină, șezlong și prosop.

  Nicolae Ghisan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img