More


  Trupa Mihai Raicu invită sătmărenii la o nouă premieră

  - Advertisement -

  Teatrul de Nord prezintă în premieră pe țară spectacolul „Pasiunea lui Narcisse Mondoux”, o comedie alertă despre dragoste și nu numai, cu replici savuroase pline de aluzii nu întotdeauna subtile, și care ne conduce adesea spre emoție și la crimă. Un exercițiu autentic de-a râsu’-plânsu’ specific oricărui spectacol excepțional.

  Textul este scris de Gratien Gélinas, unul dintre cei mai apreciați actori, dramaturgi și regizori din Canada, traducerea și adaptarea îi aparțin lui Zeno Fodor. Un spectacol de Cristian Ioan. Din distribuție fac parte actorii: Carmen Frățilă, Radu Botar și Cristian But.

  „Piesa lui Gratien Gélinas, surprinzătoare și tandră, cu un umor de foarte bună calitate, oferă două partituri de excepție pentru actorii care au șansa să întruchipeze cele două personaje – în cazul nostru, Radu Botar și Carmen Frățilă. Însuși autorul (actor și regizor) a jucat-o de peste 500 de ori – cifră pe care le urez să o înscrie în palmaresul lor cât și al Teatrului de Nord celor doi actori care au șansa să facă premiera pe țară cu acest text.

  Spectatorilor sătmăreni cărora le port o dragoste constantă și necondiționată vreau să le spun că în ciuda vremurilor potrivnice pe care le traversăm cu toți, sper că nu-i voi dezamăgi – așa cum am încercat să nu-i dezamăgesc niciodată.” Cristian Ioan

  Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 25 lei (studenți, elevi, pensionari)

  Rezervări și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106

  Intrarea este liberă pentru abonații din stagiunea trecută care nu au văzut toate spectacolele incluse în abonamente, cu rezervare în prealabil la agenție (obligatorie).

  Calendarul spectacolelor:

  · Sâmbătă 31 octombrie 2020, ora 19.00 – Teatrul de Nord, Sala Mare – Avanpremieră

  – Joi 5 noiembrie 2020, ora 18.00 – Teatrul Municipal Carei

  – Duminică 22 noiembrie 2020, ora 19.00 – Teatrul de Nord, Sala Mare – Premieră

  – Joi 26 noiembrie 2020, ora 19.00 – Teatrul de Nord, Sala Mare

  Teatrul de Nord Satu Mare își întâmpină spectatorii în condiții de deplină siguranță. Distanța între scenă și public respectă regula de 3 m, iar locurile în sală sunt organizate conform normelor de distanțare. Accesul spectatorilor în spațiul destinat publicului este permis doar după triajul observațional realizat prin măsurarea temperaturii cu termometru non-contact. Intrarea în teatru se face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m și a marcajelor amplasate. Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în clădirea teatrului, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea acesteia. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de instituție. Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea asigurării distanţei fizice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img