More


  Ce este numerologia şi ce influență are în viaţa ta

  - Advertisement -

  Numerologia sau ştiinţa numerelor reprezintă un domeniu foarte important care, odată descoperit, îşi dovedeşte influenţa pe care o are în viaţa oamenilor. Asociată sau confundată adesea cu astrologia, numerologia este ştiinţa care relevă credinţa în relaţia dintre numere, divinitate şi viaţa reală. Persoanele care încep să studieze numerologia o fac prin diferitele volume de cărţi de numerologie, care explică relaţia dintre numere şi personalitate, puncte forte, talente, legături emoţionale şi nevoile interne ale indivizilor.

  A nu se confunda numerologia cu matematica!

  Deşi numerologia are la bază cifre şi unele calcule simple de matematică, această ştiinţă este cu siguranţă mult mai simplu de înţeles decât matematica şi influenţează mult mai mult viaţa oamenilor. Deşi matematica nu a fost în școală punctul forte sau preferat al pasionaţilor de numerologie, aceștia o pot privi altfel acum, ca pe un limbaj al universului, modul în care divinitatea încearcă să comunice cu ei. Sistemul numerologic este complet, consistent, mistic, spiritual.

  Istoria numerologiei şi semnificaţia numerelor

  În volumele de cărţi de numerologienu este specificată istoria numerologiei, ci se pune mai mult accent pe semnificaţia numerelor. Numerologia reprezintă relaţii dintre numere şi evenimente, iar istoria acestei ştiinţe datează de mii de ani, până în vechiul Egipt şi Babilon. Încă de la începuturile numerologiei, aceasta a evoluat constant, pentru ca acum să ofere date concrete despre personalitatea, preferinţele și chiar vieţile anterioare sau viitorul pasionaţilor.

  sursa paginadelifestyle.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img