More


  Ești meseriaș profesionist sau amator? Alege un dulap metalic potrivit!

  - Advertisement -

  Un dulap metalic reprezintă soluția ideală pentru depozitarea uneltelor și sculelor, datorită rezistenței și marii capacități de stocare. Atunci când cumperi unul, trebuie să ții cont de necesitățile tale, de uneltele pe care le deții sau de activitatea la care te pricepi cel mai bine.

  Un electrician, un instalator, un tâmplar sau un lăcătuș are tot felul de piese specifice, unele dintre ele de mari dimensiuni și destul de scumpe. Tocmai de aceea, este firesc să investească mai mult pentru depozitarea acestora.

  Dar oricine are nevoie în casă de câteva scule de bază, care îi permit să se ocupe de problemele curente ale unei gospodării. Este vorba de un ciocan și de șurubelnițe, de chei fixe și de o cheie franceză, de un clește și un patent, precum și de câteva ustensile pentru tăiat. O bormașină poate fi și ea utilă, precum și câteva șuruburi și cuie.

  Care sunt cele mai bune variante pentru depozitarea acestora?

  Capacitate mare de stocare, pentru profesioniști

  Pentru meseriașii profesioniști, este potrivit un dulap metalic First, cu trei sertare, în care poate fi depozitată o mare cantitate de scule și unelte. Acesta are înălțimea de 1, 95 metri, lățimea de 1,044 metri și adâncimea de 0,625 metri.

  Raftul cel mai mare, aflat în partea de sus, are o capacitate portantă de 110 kilograme. Apoi, există trei sertare pe șină, cu glisare ușoară pe rulmenți. Datorită acesteia, fiecare dintre ele poate fi extras în proporție de sută la sută și are o capacitate de portare de 75 de kilograme. În partea de jos a dulapului există un raft suplimentar, garanție a faptului că, oricâte unelte ai deține, vei avea unde să le depozitezi.

  Piesa de mobilier este realizată din tablă de oțel cu o grosime de 0,7 centimetri și este dotată cu o încuietoare cu închidere în trei puncte. Vopsirea este realizată prin pulverizare electrostatică, iar culoarea de bază este gri deschis.

  Dulap metalic pentru un meseriaș începător

  Nu toată lumea are zeci sau sute de scule diferite, care cântăresc multe kilograme. Dar cele câteva scule de bază sunt necesare în cazul în care apar mici defecțiuni prin casă. Ele te pot ajuta să faci reparații mai ușoare sau măcar să ții lucrurile sub control, până când chemi un specialist.

  În acest caz, este potrivit un dulap metalic cu dimensiuni mai reduse: înălțime de un metru, lățime de 50 de centimetri și adâncime de 45 de centimetri.

  Produsul este prevăzut cu o poliță interioară și dotat cu uși ranforsate, cu balamale interne antifurt. Structura de rezistență este realizată din tablă profilată de primă calitate, cu grosimea de 0,6 milimetri. Este vopsit cu vopsea acrilică ignifugă, cu rezistență ridicată la coroziune. E prevăzut cu picioare de 15 centimetri, care permit curățarea spațiului și evitarea ruginii.

  La cerere, poate fi dotat și cu protecții anticoroziune din plastic, pentru picioare. De asemenea, sunt disponibile diferite alte tipuri de închidere, precum mâner antiefracție, mâner cu închidere din două mișcări, închidere cu cifru metalic sau electronic.

  Culoarea de bază a acestui dulap metalic disponibil în magazinul online officeclass.ro este gri, dar produsul este disponibil și în variante de galben, portocaliu, albastru, verde și două nuanțe diferite de roșu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img