More


  Foaie verde de dudău…

  - Advertisement -

  Iar completarea românului e ,inevitabil…”o să fie și mai bine!”. Suntem niște optimiști incurabili. Nici nu poate fi altfel un popor care are ca brand de țară vorba de duh….”num mai rău să nu ne fie!”.
  În ciuda pandemiei, a iminentului lockdown de țară de după 6 decembrie, a crizei care bate la ușă, a școlii online fără tablete sau a sistemului sanitar cu paturi ATI pe holul spitalului, românii rămân optimiștii Europei.
  Conform eurobarometrului, românii au cel mai ridicat grad de optimism din întreaga Europă, în contextul pandemiei. Întrebați care este sentimentul care îi descrie cel mai mult în această perioadă, românii au răspuns în proporție de 56% că speranța.
  La polul opus, cei mai mulți pesimiști din UE pot fi întâlniți în Franța și în Cehia, printre cel mai grav afectate de cel de-al doilea val al epidemiei de coronavirus. Astfel, potrivit Eurobarometrului, doar 29% dintre respondenții cehi și 25% dintre francezii chestionați au spus că au o stare de spirit pozitivă.
  În timp ce românii se declară optimiști, francezii asociază starea lor de spirit cu frica. Spaniolii se declară neajutorați și peste 70% dintre ciprioți trăiesc în nesiguranță.
  Grecii se situează undeva între furie și frustrare, iar olandezii și finlandezii au încredere deplină în ceea ce va urma.
  La întrebări au răspuns aproape 25.000 de cetățeni din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. … Or fi spus adevărul românașii noștri ori cei chestionați erau după o cură de tratament anticovid cu pălincă de prună…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img