More


  S-au lepădat de Satana. PNL a votat, iar noi am învins.

  =

  Social-democraţii le râd în nas liberalilor, după ce aceştia au votat amendamentul care prevede deschiderea pieţelor. PSD spune pe o reţea de socializare că peneliştii “s-au lepădat de Satana”, iar Ludovic Orban nu îşi mai poate controla parlamentarii.
  ”S-au lepădat de Satana! Peneliștii au votat în comisii amendamentul PSD pentru redeschiderea piețelor!
  Orban nu își mai poate controla parlamentarii. Până și ei au înțeles că decizia Guvernului de a închide piețele este o crimă împotriva producătorilor români. Am învins!”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială.
  Parlamentarii au adoptat, marţi, cu amendamente, legea de aprobare a Ordonanţei de Urgenţă prin care Guvernul a dispus, între altele, închiderea pieţelor, ca măsură anti-COVID.
  Marcel Ciolacu şi senatorul PSD Daniel Zamfir au dat un amendament care prevede revocarea măsurii închiderii pieţelor.
  Pentru ca amendamentul să intre în vigoare, este necesar să se parcurgă traseul procedural şi în Senat iar apoi legea să fie promulgată.
  “Pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile (…) îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea restricţiilor referitoare la distanţarea socială şi a măsurilor de protecţie sanitară”, spune textul amendamentului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img