More


  Rio Tabak – noul nostru magazin pentru cadouri speciale

  - Advertisement -
  Ceasul electric, locul de întâlnire al îndrăgostiților din toate generațiile, vă invită să pășiți peste pragul unui nou magazin din apropiere: Rio Tabak. Unele din produsele din acest magazin nu le puteți găsi în altă parte. Sunt de-a dreptul tentante și ai tendința de a le încerca pe toate.
      Recipiente de diverse forme cu mărci celebre de băuturi sau cu blazoane necunoscute la noi, narghilele arhaice sau ale mileniului trei, havane de culori și dimensiuni obișnuite sau nemaiîntâlnite și tot felul de alte curiozități sau obiecte de profil, de la brichete (1,50 lei – 900 lei) la humidoare (cu umiditate și temperatură controlată) toate sunt răspândite pe rafturile supraetajate și te face să te gândești care, cui să-l oferi.
     Atenție! Cadourile din acest magazin nu se oferă persoanei dragi decât împreună cu cel sau cea care îl aduce. Cum ar fi ca să duci un coniac foarte fin cuiva care să-l deguste cu altcineva? Sau ce plăcere ar fi ca persoana cadorisită să tăifăsuiască la o narghilea cu bunica?
   
     Băuturile precum whisky, rom, coniac, gin, vodka, lichior și țuică Zetea sunt doar mărci premium. Produsele de tutungerie sunt de cea mai bună calitate și din cele mai neumblate colțuri ale lumii.
     Dacă vei cumpăra de la Rio Tabak o brichetă pe gaz sau pe benzină, Grig, gazda voastră, vă va încărca acea brichetă pe parcursul întregii vieți a brichetei. Noi ceilalți, consumatori de produse Rio Tabak, suntem atemporali.
     Nu se vând țigarete! În schimb, pentru cunoscători,  pentru sistemele RYO (rull your own) sau MYO (make your own) aici găsești cea mai largă ofertă din piață.
  Pentru conformitate accesați:
  G.Ruia


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img