More


  Mesaje de Anul Nou 2021. Cele mai haioase urări, felicitări și mesaje de Revelion

  - Advertisement -

  Finalul de an este cel mai bun prilej pentru a trimite celor dragi, colegilor, prietenilor și familiei urări și felicitări de Anul Nou. După 12 luni pline de provocări, Anul Nou 2021 trebuie sărbătorit cum se cuvinte, cu mesaje pline de optimism, cu urări inedite de Anul Nou 2021, cu felicitări din suflet sau haioase!

  „Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

  „Previziuni meteo de REVELION 2021: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

  Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ /Cu tracțiune 4X4/ Știri din alba24/ Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

  „Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”
  „Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

  „Vă doresc de 2021 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizări, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”

  „Aho, Aho, e Anul nou,
  Şi găina-i fără ou,
  Şi cucoşu’ fără guşă,
  Dă-mi şi mie un leu mătuşă!
  La Mulţi Ani, 2021!”

  „Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an”

  „Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img