More


  RADU CRISTESCU, ATAC DUR la adresa conducerii UDMR Satu Mare

  - Advertisement -

  Deputatul PSD de Satu Mare, Radu cristescu, s-a lansat, miercuri, într-un atac dur la adresa conducerii UDMR Satu Mare despre care a spus că își bat joc de voturile românilor. Prin intermediul unei declarații politice susținută în cadrul unei conferințe de presă ținute la sediul PSD Satu Mare, Radu Cristescu a promis sătmărenilor că, în 2024, județul și municipiul Satu Mare va scăpa de UDMR.

  ”Își bate joc de voturile sătmărenilor!”

  Tema principală a conferinței de presă susținută de depuitatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, a fost numirea celor doi vicepreședinți la Consiliul Județean despre care a spus că sunt, practic, niște nulități politice. Totodată, adresându-se în special președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, Cristescu l-a acuzat pe acesta că, la fel ca președintele Iohannis, încalcă constituția și își bate joc de voturile românilor din Satu Mare.

  “Ca şi preşedintele Klaus Iohannis care îşi bate joc de constituţie şi Pataki Csaba îşi bate joc de voturile românilor din judeţul Satu Mare, în condiţiile în care PSD Satu Mare a fost a doua forţă politică din judeţ.

  A pus doi vicepreședinți care sunt, practic, niște nulități politice”, a spus Crtistescu, adăugând faptul că Ioan Rus “ar fi ştiut să împartă comisionul pentru cumpărarea bibliotecii”.

  ”Domnule Pataki, știu că vă place să spuneți că politica e o curvă, dar dumneavoastră sunteți chiar șeful bordelului”, a mai spus Radu Cristescu.

  Cu izmenele în mână la PSD

  Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu a mai afirmat, tot cu aceeași ocazie, că Pataki ar fi mers “cu izmenele în mână” la PSD pentru a nu face alianţă românească în alegerile locale, dar acest lucru nu a fost acceptat.

  ”Poate ați uitat când veneați cu izmenele în mână la sediul PSD să ne rugați să nu facem coaliție a partidelor românești înaintea alegerilor locale, ca să puteți să rămâneți în funcțiile pe care le ocupați. Sătmărenii trebuie să știe că noi am refuzat asemenea negocieri, dar se pare că primarul și președintele Consiliului Județean au găsit înțelegere la PNL. Românii trebuie să ştie că au fost trădaţi de PNL, care nu a vrut o coaliţie a românilor pentru funcţia de primar şi preşedinte al CJ”, a mai spus Cristescu.

  Promisiunea lui Cristescu

  Deputatul PSD de Satu Mare a făcut și o promisiune tuturor sătmărenilor, în special celor de etnie română, care reprezintă 65% din populația județului și a municipiului Satu Mare.

  “Le promit că în 2024 nu va mai ține figura, iar ei nu vor mai rămâne în posturile respective și să se bucure dacă vor rămâne în libertate! În calitate de deputat, îi voi ajuta pe sătmăreni să scape de acești impostori politici, vânzători de județ.

  Vă promit că noi românii din judeţul şi municipiul Satu Mare vom face coaliţie în 2024 iar UDMR-ul nu va mai conta în aceste jocuri politice împotriva românilor. Această organizaţie, sau partid, a început ca o amantă docilă, care după ce pleca, primea nişte funcţii. Acum UDMR s-a transformat într-o prostituată de lux, care atunci când pleacă îţi fură şi portofelul.

  Îi promit domnului Pataki că din 2024 nu va mai fi la conducere. Am văzut că v-ați protejat informativ, angajandu-l pe fostul șef al SRI Satu Mare, dar s-ar putea sa aveți o surpriză, îi amintesc de episoadele cu cramele de la Halmeu și cu comisioanele de la Budapesta”, a mai spus Cristescu.

  DECLARAȚIA VIDEO: https://fb.watch/2IdBj_Nv0x/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare