More


  TRĂDARE în PSD la Satu Mare

  - Advertisement -

  Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, a recunoscut miercuri, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul partiduluui, că în interiorul PSD sunt și trăsădori. Unul dintre aceștia, potrivit declarației politice a deputatului sătmărean, este actualul consilieri județean din Țara Oașului, Gheorghe Marincaș.

  Deputattul PSD de Satu Mare, a spus despre trădător că ”s-a învățat cu trădarea și mișmașurile politice”, tocmai de aceea, în prima ședință a conducerii Organizației Județene PSD Satu Mare va propune reatragerea sprijinului politic pentru consilierul județean Gheorghe Marincaș, sugerându-i acestuia să-și prezinte demisia ”dacă vrea să fie liber”.

  “Sunt şi unii din PSD care s-au învăţat cu trădarea şi cu mişmaşurile politice, uitând că acest partid le-a dat tot, funcţii, bani şi alte avantaje. Motiv pentru care în prima şedinţă a PSD Satu Mare voi propune retragerea sprijinului poltic a domnului consilier judeţean Marincaş de la Negreşti, care în opinia mea nu mai are ce căuta în acest partid şi îl sfătuiesc să îşi dea demisia, bineînţeles, dacă îi place libertatea”, a spus Cristescu.

  Întrebat care este motivul pentru care cere demisia lui Marincaş, Crirescu a răspuns: pentru trădare.

  “A trădat PSD. Nu vreau să intru acum în amănunte. Va da partidul un comunicat în momentul în care i se va retrage sprijinul politic. Nu accept hoţia, corupţia, minciuna. Cine greşeşte, pleacă. S-a terminat”, a spus Cristescu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img