More


  Concurs online de artă vizuală pentru copii și tineri

  - Advertisement -

  O expoziție cuprinzătoare despre lumea liliecilor, cu titlul „Liliecii – Stăpânii nopții”, a sosit la Muzeul Județean din Satu Mare cu activități distractive și interactive! Cu această ocazie Muzeul organizează un concurs online de artă vizuală dedicat copiilor și tinerilor!

  Expoziția și concursul sunt ocazii perfecte pentru a atrage atenția asupra protejării liliecilor, vulnerabilitatea vieții sălbatice și situația de periclitare a habitatelor – de exemplu a pădurilor – a liliecilor.
  Pot participa la concurs copii și tineri cu vârste cuprinse între 7-19 ani.

  Apelul concursului
  Dragi părinți, învățători, profesori, copii și tineri,
  În lunile de iarnă, în vacanță, dar și din cauza precauțiilor pandemiei stăm mai mult acasă, avem mai mult timp să citim, să conversăm, să creăm! Vă invităm la un concurs creativ cu tema protejării mediului care se va desfășura în spațiul online.

  Așteptăm creații elaborate cu technici de arte vizuale, care atrag atenția înspre rolul liliecilor în natură, sau oferă rezolvare la o problemă care periclitează speciile de lilieci sau popularizează o acțiune prin care se protejează habitatele (de exemplu pădurile) acestui mamifer zburător.
  Fiți creativi!

  Cine poate participa la concurs și cu ce fel de creații?
  Categoria I: copii între 7-12 ani (creații elaborate cu tehnici manuale de lucru, de ex: desen, pictură, sculptură, instalație, etc.)

  Categoria II: tineri între 13-19 ani (orice tehnică de lucru manuală sau digitală)

  Cum puteți participa la concurs?
  Realizați creația urmărind criteriile apelului concursului.

  Fotografiați creația realizată, dacă e făcută cu tehnici manuale de lucru, sau încărcați, dacă e în format digital.

  Dacă ați împlinit 13 ani, înregistrați-vă la concurs. Dacă aveți sub 13 ani, rugați-vă părinții să se înregistreze în numele vostru. Creația realizată va fi încărcată prin fișa de înregistrare, aici: https://forms.gle/F7vqPvWxyPMK23BL8.

  Termen de înregistrare și încărcare creații: joi, 4 februarie 2021, ora 12:00.

  În data de 5 februarie creațiile încărcate în sistem, vor fi distribuite de organizatorii concursului pe paginile Biroului de Turism Cultural Satu Mare de pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, unde creațiile vor colecta like-uri. Colectarea like-urilor se închide în data de 11 februarie, ora 12:00.

  https://www.facebook.com/birouldeturismculturalsm

  https: //www.instagram.com/btcsatumare/

  Like-urile sunt importante pentru că, pe lângă jurizarea de către profesioniști, creația cu cele mai mult like-uri va primi premiul publicului la ambele categorii.

  Intrați pe paginile de socializare ale Biroului de Turism Cultural Satu Mare (Facebook, Instagram) în data de 12 februarie să vedeți dacă sunteți printre câștigătorii concursului.
  Anunț rezultate: vineri, 12 februarie 2021, ora 12:00.

  Premii:
  Premiile I : Câte un ceas smartwatch!

  Premiile II și III, respectiv Premiile publicului vor primi câte o invitație de City Break la Carei!

  Creațiile cele mai remarcabile vor fi recompensate cu cărți, autorii acestora vor fi invitați la un ghidaj de seară în Grădina Romei pentru a observa liliecii din parc, alături de specialiști în domeniul liliecilor!

  La evaluare, criteriile de bază vor fi: respectarea tematicii și creativitatea.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img