More


  Prognoza meteo pentru luna ianuarie 2021

  =

  Meteorologii anunță că prognoza meteo pentru luna ianuarie 2021 indică temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit și precipitații normale, potrivit ANM
  Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au publicat buletinul cu estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru perioada 28 decembrie 2020 – 25 ianuarie 2021.

  Săptămâna 28 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021, meteorologii prognozează că valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în zona Carpaților Meridionali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.
  În cea de-a doua săptămână a anului 2021, 4-11 ianuarie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.
  În intervalul 11 – 18 ianuarie, ANM estimează că temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img