More


  Protejați-vă centralele termice, mașinile, apometrele… împotriva înghețului

  - Advertisement -

  După cum Gazeta de Nord-Vest v-a anunțat încă de ieri, o scădere drastică a temperaturii în următoarele zile este așteptată. Dar, ca orice bun gospodar, trebuie să luăm și noi câteva măsuri preventive.

  Ne-am interesat pentru dumneavoastră ce ar trebui făcut în casa fiecărui sătmărean pentru ca să nu avem surprize cu apometrele. Este adevărat că nu ne aparțin și nu prea avem voie să umblăm la ele, dar un minim de măsuri am putea aplica pentru a ușura viața celor pe care îi plătim.

  Așadar: dacă apometrele sunt montate în cămine, asiguraţi-vă că acestea au capacul închis; dacă apometrele sunt montate în subsoluri sau pivniţe, se recomandă reducerea suprafețelor gurilor de ventilație pentru a menține temperatura peste limita de îngheț; se recomandă utilizarea polistirenului sau vatei minerale pentru protejarea apometrelor (nu cu materiale textile deoarece acestea păstrează umiditatea); nu folosiţi focul sau apa fierbinte pentru a dezgheţa apometrul sau branșamentul, folosiți doar apă călduță; în cazul în care se observă deteriorări sau anomalii la apometre sau în locurile în care sunt acestea amplasate anunțați de urgență la telefon 0261721051 sau 0734221096 organele abilitate pentru intervenție.

  În ceea ce privește centralele termice sau mașinile vom reveni cu informații în cel mai scurt timp. Dacă ar mai fi existat asociațiile de locatari ar fi fost mult mai ușor de gestionat astfel de situații.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img