More


  Profită de oferta de pariuri tenis cu aceste două strategii simple

  - Advertisement -

  Incontestabil, fotbalul este “sportul rege” în țara noastră. Cu toate acestea, ofertele de pariuri tenis atrag tot mai mulți pariori, iar prezența Simonei Halep în elita mondială a tenisului este numai unul dintre numeroasele motive.

  În primul rând, partidele de tenis se dispută pe tot parcursul anului, iar ofertele de pariuri tenis pun la dispoziție o multitudine de opțiuni și selecții, astfel încât se pot adapta oricărui stil de pariere. În plus, casele de pariuri nu găsesc întotdeauna echilibrul perfect al cotelor pentru opțiunile mai puțin comune, detaliu ce poate aduce un mare avantaj pariorilor experimentați.

  pariuri tenis

  Un alt detaliu foarte important este faptul că tenisul este un sport dinamic ce permite dezvoltarea unei strategii eficiente în cadrul ofertei de pariuri tenis Live. Fiecare punct din meci nu va depinde de echipă, ci de talentul și motivația unui singur jucător (cu excepția meciurilor de dublu), așadar poți analiza partida mai clar și poți face predicții cu un nivel mai mare de încredere.

  Cele mai mari platforme de pariuri sportive îți vor da șansa să pariezi atât înaintea evenimentelor importante din tenis, cât și pe parcursul acestora, iar cotele avantajoase te vor determina să încerci orice strategie de pariere în care ai încredere. Iată ce tactici ai putea testa în cadrul ofertelor de pariuri tenis!

  Pariul pe favorit

  În tenis, probabilitatea ca favoritul să se bucure de victorie este destul de mare, întrucât nu sunt foarte multe elemente care pot influența meciul. Tocmai de aceea, printre cele mai simple și eficiente strategii este parierea pe favoritul meciului.

  Nici măcar nu trebuie să știi foarte multe detalii din lumea tenisului. Tot ce trebuie să faci este să mizezi pe jucătorul considerat mai bun în meciurile cu diferență considerabilă de valoare. Pentru a găsi aceste meciuri, poți folosi site-urile de statistici și analize sportive sau poți urmări emisiunile TV care dezbat evenimente din tenis.

  Cel mai important detaliu din cadrul acestei strategii de pariuri tenis este cota. Astfel, va fi necesar să găsești meciuri în care favoritul este cotat între 1.45 și 1.65. Apoi, trebuie doar să pariezi pe victoria lui/ei. Motivul pentru care trebuie să cauți aceste cote este că surprizele se pot produce și în tenis, așadar dacă ai alege cote mai mici (1.20 – 1.30), ar fi foarte greu să te bucuri de profit pe termen lung din acest tip de strategie.

  Handicap pe jucătorul “mai slab”

  Dacă preferi sistemul live de pariere, atunci această strategie este pentru tine! În primul rând, trebuie să găsești un meci de două seturi în care favoritul deja conduce cu scorul de 3 la 0 în primul set. Multe partide încep cu dorintț jucătorului mai valoros de a se impune.

  De regulă, în cazul acestui rezultat intermediar, ofertele de pariuri tenis pun la dispoziție și posibilitatea de a paria cu handicap pozitiv pe jucătorul aflat în dezavantaj (+5.5). Setul se termină la 6, iar această opțiune implică faptul că jucătorul cu șanse mai mici de victorie va câștiga cel puțin un game în setul respectiv.

  Conform statisticilor, scorul de 6 la 0 este foarte rar, așadar există o șansă bună ca jucătorul mai slab să câștige un game până la finele primului set. De exemplu, favoritul s-ar putea relaxa din cauza convingerii că setul este deja câștigat, oferind adversarului oportunitatea de a câștiga un game. În unele cazuri, favoriții “cedează” un game în set (atunci când au un avantaj confortabil) pentru a nu umili adversarul. Evident, niciun jucător nu dorește să piardă la 0, așa încât jucătorii conduși vor face tot posibilul să câștige cel puțin game-ul “de onoare”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img