More


  Radu Oprea (PSD): “Vom depune o iniţiativă pentru reducerea membrilor CA şi limitarea valorii indemnizaţiei”

  =

  Partidul Social Democrat va depune la Parlament un proiect de lege prin care se va limita numărul de persoane din consiliile de administraţie şi valoarea indemnizaţiei, iar primele vor fi eliminate, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea.
  “O temă discutată astăzi la Biroul Permanent Naţional al PSD, o iniţiativă, pentru că am văzut că domnul Florin Cîţu ezită să vină şi să facă ceea ce a spus – că va reduce numărul persoanelor care sunt astăzi membre în consiliile de administraţie, şi atunci am hotărât să venim noi cu o iniţiativă în care o să scadă, de asemenea, şi valoarea indemnizaţiilor, iar primele vor dispărea cu totul”, a spus Oprea, într-o conferinţă de presă după şedinţa BPN al PSD, potrivit agerpres.ro.
  El a adăugat că prin această iniţiativă legislativă se va urmări limitarea numărului de persoane din consiliile de administraţie, se va limita valoarea indemnizaţiei, iar primele vor fi eliminate.
  Radu Oprea a amintit că, în această săptămână, PSD depune o moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img