More


  RAZIE! Șoferi care își BAT JOC de CODUL RUTIER. Aproape 50, TRANSFORMAȚI în PIETONI

  =

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 11 martie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 220 de sancțiuni contravenționale.

  Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 72 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 46 de conducători auto și au ridicat un certificat de înmatriculare.

  Exemple:

  Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 44 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând, cu viteze cuprinse între 101-133 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h.

  Un conducător auto a fost depistat la volanul autoturismului, după ce a consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valoarea de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img