More


  Top 10 destinaţii de vacanţă perfecte pentru turiştii vaccinaţi

  - Advertisement -

  Campaniile de vaccinare desfăşurate în tot mai multe ţări au readus speranţa că ne vom putea relua obiceiurile de a călători şi a pleca în vacanţe peste hotare. Parlamentul European lucrează în prezent la adeverința electronică verde, care le va permite cetățenilor UE vaccinați să călătorească liber pe continent.

  10. Rubjerg Knude, Danemarca
  După ce a introdus pașapoarte de vaccinare pe plan intern, pentru intrarea la concerte și petreceri la restaurante, Danemarca îi va primi cu bucurie și pe străinii vaccinați. Rubjerg Knude este una din atracțiile turistice importante din țară.
  9. Atena, Grecia
  Atena este un oraș istoric, cu foarte multe monumente și atracții culturale. De asemenea, este renumit pentru restaurante și activități în aer liber, fiind un oraș perfect pentru un city brak și chiar o vacanță mai lungă.
  8. Sevilla, Spania
  Coridoarele de călătorie ale Spaniei permit vizitarea orașului Sevilla, cu adeverință de vaccinare. Sevilla este recunoscută pentru cele mai frumoase plaje din Spania și castele uimitoare.
  7. Regiunea Cavtat Konavle, Croația
  Croația a menținut la un nivel destul de scăzut infectările și este gata să primească atât turiști vaccinați, cât și cu un test negativ. Cavtat și regiunea Konavle sunt renumite pentru apele lor albastre și mâncarea fantastică.
  6. Islanda
  Prima țară din listă care a implementat pașapoarte de vaccinare pentru cetățenii săi, Islanda este locul ideal pentru o pauză de weekend sau un sejur mai lung.
  5. Cefalonia, Grecia
  Restaurantele și barurile din Kefalonia sunt deschise de la mijlocul lunii aprilie, iar insula are plaje suficient de mari pentru a menține distanțarea socială.
  4. Rethymno, Grecia
  O altă destinație renumită din Grecia, cu atracții culturale și gastronomice.
  3. Azore, Portugalia
  Portugalia acceptă pașapoarte de vaccinare din alte țări și Azore, fiind primul arhipelag din lume care are o populație complet vaccinată, va fi o destinație animată. Cei nevaccinați sunt primiți cu condiția să aibă un test negativ.
  2. Madeira, Portugalia
  Perfectă pentru cei care caută activități în aer liber, Madeira a avut un nivel scăzut de infectări pe tot parcursul pandemiei.
  1. Tbilisi, Georgia
  Cea mai sigură destinație din vara anului 2020, Tbilisi a fost deschisă pentru turiștii vaccinați imediat ce vaccinul a fost disponibil. În Georgia se poate călători cu o hârtie care să ateste vaccinarea cu cele două doze  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img