More


  Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj, în perioada Paştelui Catolic

  - Advertisement -

  Autorităţile de frontieră din Ungaria au declarat că începând de joi, 01.04.2021, ora 23.00  –  vineri, 02.04.2021, ora 23.00  și sâmbătă, 03.04.2021, ora 23.00  – luni, 05.04.2021 ora 23.00 (ora României), circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei.

  Aceste restricţii intră în vigoare dat fiind că în perioada următoare se celebrează Sărbătorile Pascale Catolice. În perioadele menţionate, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

  În intervalul orar menţionat, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale. Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea va ţine legătura permanent cu autorităţile de frontieră din Ungaria în vederea dispunerii unor măsuri comune  pentru fluidizarea traficului în momentul ridicării restricţiilor.

  Recomandări:

  Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare și participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă, pentru a preîntâmpina apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

  Puteti consulta şi aplicaţia Trafic on-line dezvoltată pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/?vt=2&dt=2

  Dacă doriţi să semnalaţi diferite aspecte despre modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, puteţi suna la numărul de telefon 0219590.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img