More


  Artist transformat de pandemia de coronavirus în agent imobiliar

  - Advertisement -

  Dorin Petric în vârstă de 32 de ani, este de loc din Crucișor, dar locuiește în Satu Mare de mai multă vreme. A absolvit Liceului de Artă din Satu Mare ca mai apoi fiind absolvent al Academiei de Muzică din Cluj-Napoca. Cântă de la vărsta de 20 de ani și de curând a început să lucreze în imobiliare.

   

  Cum ți-ai descrie meseria și viața de până acum ca interpret de muzică?

  Aș descrie această meserie ca fiind una foarte faină și obositoare, dar nu prea simți oboseala, captivantă, plină de oameni noi. În general la evenimente lumea se simte bine, deci automat esti înconjurat de oameni pozitivi care îti transmit niște stări foarte plăcute.

   

  Se păstrează și promovează folclorul în prezent ?
  Da, cred că se promovează în continuare, avem multe tradiții și cred că se va păstra mulți ani de acum înainte cu toate ca se schimbă multe, folclorul ramâne.

   

  De ce ai ales acest stil de muzică și nu altul?

  Cred că conjunctura, ca absolvent al Academiei de muzică, la bază sunt profesor de muzică, în schimb am început să cânt dintr-un pariu. Am început să văd latura aia din spatele evenimentelor cu voie bună, cu lume bună, cu atmosfera aia plăcută și pur și simplu m-am îndrăgostit de stilul acesta de viață.

   

  Ce s-a schimbat în viața ta în ultimul an?

  S-au schimbat multe. Am pierdut oameni apropiați, am pierdut tot ce știam șă fac și tot ce credeam că știu să fac mai bine. M-am reorientat, am învățat lucruri noi, am devenit tătic. Cred că sunt unul dintre norocoșii care au o familie unită acasă și cred că faptul că am această familie unită și probabil și noua pasiune în imobiliare m-au ajutat să trec puțin mai ușor prin toată această perioadă.

   

  Cum ai ajuns să fii agent imobiliar ?

  Piața imobiliară mă atrage de mult timp, nu doar de acuma. La un moment dat chiar mă gândeam să investesc în imobiliare și chiar am vrut să încerc latura aceasta. Am găsit un anunț pe internet, am fost la interviu, unde am dat de o gașcă tânără, cu viziuni noi asupra tranzacțiilor imobiliare, cu mentalitățoi foarte faine, iar faptul că m-am integrat în această gașcă m-a ajutat să fiu mai receptiv, să învăț mai repede lucrurile care țin de această industrie și chiar a ajuns să îmi placă si să fac din plăcere.

   

  Care sunt calitățile pe care trebuie să le posede un agent imobiliar?

  Un agent imibiliar trebuie să fie sincer, deschis, onest, în primul și primul rând și să respecte un cod. Nu e de ajuns pur și simplu doar să fii agent imobiliar, e o diferență între agent imobiliar propriu zis și bișnițar. Noi lucrăm după un cod etic, cred ca asta ne diferențiază de alte agenții imobiliare, punem în primul rând nevoile clientului pe primul plan.

  Care sunt cerințele clienților și ce tipuri de apartamente sunt cele mai căutate în momentul de față?

  Oamenii optează pentru case în general, deși există și partea aia de clienți care sunt obsedați de apartamente și caută panthousuri, caută apartamente din ce în ce mai mari, spațioase, dar în general cererea este foarte mare pentru case. Se extinde foarte mult periferia orașului, se construiește foarte mult și există o cerere foarte mare pentru case.

   

  De ce ar trebui un client sa apeleze la tine ca agent imobiliar?

  Nu cred că ar trebui neaparat să apeleze la mine. Invit pe fiecare în parte să stăm de vorbă, să îmi spună cererilelui, să vedem dacă găsim soluția optimă împreună. Până la urmă fiecare agent imobiliar pune nevoile clientului pe primul plan. Noi fiind deja în piața imobiliară, sunt multe lucruri pe care noi deja le putem face pentru ei și le facilităm procesul de vânzare sau de cumpărare.

   

  Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

  Sper din tot sufletul să se termine pandemia sper să se schimbe puțin mentalitatea oamenilor și să dispară din răutate, cel puțin eu am observat că în ultimul an oamenii au devenit mult mai răi și de ce nu, să fac un pas în față în industria imobiliară. Vreau să învăț din ce în ce mai mult, să ajung să fiu recunoscut ca un agent bun, iar restul mă gândesc că vin de la sine.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img