More


  Peste 100 de sancțiuni contravenționale date de polițiștii sătmăreni

  =

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 13 aprilie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale.

   

  Astfel, ieri, 13 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 32 000 de lei.

   

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 14 conducători auto.

   

  Exemple:

   

  Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 4 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 105-136 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, respectiv 70km/h.

   

  Un conducător auto, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe treceri de pietoni marcate și semnalizate corespunzător.

   

   

   

  Cinci bărbați, toți din Satu Mare, în timp ce se aflau la volanele autoturismelor, au efectuat manevre de depășiri neregulamentare în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img