More


  FOTOGALERIE. ACCIDENT cu SCANDAL la Satu Mare

  - Advertisement -

  Un accident ce în prima fază părea destul de grav, s-a produs, luni, în jurul orei 13.30, pe bulevardul Unirii din municipiul Satu Mare.

  Potrivit martorilor oculari, la prima vedere, autoturismul de culoare albă a vrut să întoarcă, moment în care a fost lovită de maşina de culoare gri, care rula spre ieşirea din oraş. În urma impactului, maşina gri a ajuns pe trotuar.

  Totul părea o neacordare de prioritate din partea şpferului maşinii de culoare albă, dar după o cercetare mai amănunţită, se pare că şoferul maşinii gri ar fi făcut o depăşire pe linie dublă continuă. În acest caz, vinovat ar fi acesta din urmă.

  Între cei doi şoferi s-a iscat un mic scandal, fiecare acuzându-se reciproc de producerea evenimentului rutier.

  În cele din urmă situaţia ar sta cam aşa: Şoferul maşinii albe a încercat o întoarcere pe linie discontinuă, moment în care a fost depăşit şi lovit de maşina gri, care intrase în depăşire pe linie dublă continuă.

  În urma impactului, maşina gri a ajuns pe trotuar şi s-a oprit într-un gard pe care la distrus. Propietara gardului spune că este a treia oară în acest an când o maşină îi distruge gardul.

  În cele din urmă, la faţa locului a ajuns şi poliţia care va stabili circumstanţele producerii accidentului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img