More


  Infracțiuni rutiere constatate în flagrant delict de polițiști

  =

  Vineri, 9 aprilie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Livada au depistat pe raza de competență, o femeie, de 48 de ani, din oraș Negrești Oaș, care se afla la volanul unui autoturism fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României.

  În fapt, aceasta deținea un permis de conducere eliberat de autoritățile din Australia fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României.

  În noaptea de 10/11 aprilie a.c., în jurul orei 02.00, patrula mixtă formată dintr- un polițist din cadrul Poliției municipiului Carei și un jandarm, au depistat pe raza municipiului Carei, o femeie, de 34 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

  În cauze, cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.

  De asemenea, în acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au surprins în flagrant delict 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 50 de ani, care se aflau la volanul unor autovehicule sub influența băuturilor alcoolice.

  Astfel, fiind testați cu aparatul alcooltest au rezultat concentrații alcoolice de 0,68 mg/l, 0,44 mg/l, 0,70 mg/l, respectiv 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  În toate cazurile s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

  Notă: Facem precizarea că, în toate cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img