More


  Naționala și protestele

  - Advertisement -

  Deși a trecut deja mai bine de o săptămână de când Naționala lui Rădoi a luat bătaie în Armenia, povestea noastră de la bursa de azi rămâne de actualitate.

  Ne mai amintim de protestele, timide e drept, de la Satu Mare organizate de cei de la AUR și la care s-au lipit și reprezentanții HoReCa și simpli sătmăreni, proteste îndreptate împotriva restricțiilor absurde impuse de guvernanți. Ei bine, în seara meciului cu Armenia, după ora 21, protestatarii sătmăreni au ales să urce în mașini și cu steaguri, vuvuzele și cu claxoanele apăsate încontinuu au format o coloană de vreo 40 de autoturisme. Au pornit din Centrul Vechi, au făcut câteva ture de parc și apoi au pornit prin cartiere. Când au ajuns în Micro 16, un bătrânel simpatic a ieșit la balcon nedumerit… ”Rău am ajuns, maică, dacă am ieșit în stradă după ce ne-o bătut Armenia…”, le-a transmis acesta protestatarilor.
  “Am zâmbit și ne-am dat seama de confuzia creată și apoi la megafon am început să ne transmitem mesajele…Care nu erau legate de fotbal…”, a explicat Iulian Câcău, liderul AUR, care ne-a și povestit …bursa de azi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img