More


  Șapte focare de Pestă Porcină Africană, stinse în județ

  - Advertisement -

  Până la această dată în județul Satu – Mare, au fost stinse un număr de 7 focare de Pestă Porcină Africană, în localitățile Petrești – 4 focare, Tășnad – 1 focar, Pișcolt – 1 focar, Resighea – 1 focar. Rămân confirmate, focarele de Pestă Porcină Africană, în localitățile Carei, Pir, Berveni, Cămin, Porumbești, Dabolț și Sărvăzel. Au fost luate toate măsurile, pentru a preîntâmpina răspândirea acestei bolii, în alte localități din județul nostru.

  În urma examenelor specifice de laborator, din cei 259 de mistreți găsiți morți în 25 Fonduri de Vânătoare – 201 mistreți au fost pozitivi și 58 negativi, iar din cei 2891 mistreți împușcați în 49 Fonduri de Vânătoare, 166 mistreți au fost pozitivi, iar 2725 mistreți negativi, în urma examenelor specifice de laborator.

  În anul 2021 din cei 2 de mistreți găsiți morți în 25 Fonduri de Vânătoare – 0 mistreți au fost pozitivi și 2 negativi, iar din cei 184 mistreți împușcați în 49 Fonduri de Vânătoare, 24 mistreți au fost pozitivi, iar 160 mistreți negativi, în urma examenelor specifice de laborator.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img