CAMPIONATUL NAȚIONAL DE FOTBAL FEMININ

Junioare U15  – ediția 2020 – 2021 (jucătoare născute in anii  2006 – 2008)

În cadrul ședinței de Comitet Executiv (FRF) din 29 aprilie 2021 s-au aprobat datele de start pentru ligile de junioare U15.

Competițiile se vor desfășura într-un format restrâns, un singur tur urmat de fazele finale. Campionatul Național U15 debutează pe 22 mai.


Intră în competiție echipele cluburilor din Liga 1 masculin

Începând cu acest sezon, cluburile de Liga 1 de fotbal masculin vor participa în Campionatul Național de Junioare U15 cu o echipă de fete. La această categorie de vârstă, durata unui meci este de 70 min (35 minute/repriză + 15 minute pauză) și se joacă în format 11 v 11.

În actuala ediție de campionat participă 31 de echipe, dintre care 16 cluburi cu reprezentante în Liga 1 Masculin. Din cele 16 echipe, doar 5 au apelat la protocoale de colaborare cu alte echipe de fotbal feminin (FC Viitorul Constanța, FCSB, CFR 1907 Cluj, Chindia Târgoviște și Politehnica Iași), celelalte 11 optând pentru varianta de a-și forma propria secție de fotbal feminin în cadrul clubului.

Reprezentanta județului nostru A.C.S. Daliana Carei inițial repartizată în grupa 6 (alături de Banat Girls Reșița, Juventus Timișoara și UTA), în urma reorganizării campionatului a fost repartizată în Grupa 2 alături de campioana națională la fotbal (C.F.R. Cluj), campioana națională la fotbal feminin ( U. Olimpia Cluj ) și Fotbal Feminin Baia Mare.


”Fiind la debut, este important ca fetele să se bucure de joc și pentru a acumula experiență în disputarea meciurilor oficiale, având în vedere că urmează C.N. U17 (ediția 2021 – 2022)”   – Antrenor Jurj Nicușor (contact 0740.500.235)


Portari:  Gavriș  Andrada  și  Toth  Diana.

Fundași: Danciu Alexandra, Ghetină Andrea, Kurti Csilla, Leașcu Lorena, Linzenbold Karina, Pop Mădălina.

Mijlocași: Cheptea Denisa, Lakatoș Krisztina, Linzenbold Delia, Molnar Alina, Pataki Petra, Szanto Zsofia, Vancea Dora.

Atacanți: Balla Flavia, Lazea Alisia, Zdroba Patricia, Todea Denissa.


Primul meci:

22 mai: Daliana Carei – U. Olimpia Cluj Napoca

Următoarele  meciuri:

29 Mai:  Daliana Carei – Fotbal Feminin Baia Mare

5 Iunie: C.F.R. Cluj Napoca – Daliana Carei

 

 

Participă la etapa semifinală câștigătoarele grupelor și cel mai bun loc 2.

Blăjean Cristian

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here