More


  Scrimă : Alex Oroian-AUR, Tudor Surducan-bronz, la Naționalele de spadă U23!

  - Advertisement -

  Revenit acasă, la CSM Satu Mare după o experiență nereușită la Dinamo București, Alex Oroian și-a recăpătat încrederea și în acest an pandemic a reușit performanțe deosebite.

  A cucerit oarecum surprinzător Cupa României la nivel de seniori  după ce și-a învins antrenorul în finală., pe Nagy Lehel iar acum și-a confirmat statutul de principal favorit și a cucerit titlul național la tineret ( U23).

  Alex a dominat clar concursul, și doar în finală a încasat 10 tușe, în rest a obținut victorii lejere.

  În ultimul act de altfel , mai inspirat și mai susținut în atac, sătmăreanul Alexandru Oroian a condus pe tot parcursul întâlnirii cu Alexandru Stoica. A fost 8-3 înainte de întreruperea medicală a partidei, apoi Stoica a încercat să recupereze din diferență și s-a apropiat la 7-9 și chiar 10-11. Finalul a fost însă bine gestionat de Oroian, care s-a desprins și a câștigat meciul cu 15-10, obținând astfel titlul național la tineret. Medaliile de bronz au fost cucerite de Tudor Surducan (CS Satu Mare) și Ștefan Baciu (CSA Steaua).

  Interesant e că Tudor Surducan de la CS Satu Mare s-a văzut depășit în semifinale chiar de campionul en titre, Alex Oroian, 8-15.

  Szep Marton de la CSM Satu Mare a terminat pe locul 10, iar de la CS Satu Mare, Szabo Szabolcs, locul 14, Mezinger Marton-loc 20, Luca Gurza- loc 29, Anton Cîmpan-loc 50!

  Alex Oroian va fi invitatul emisiunii Săptămâna sportivă de luni seara de la ora 21 de la NORD VEST TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img