More


  Automobil răsturnat în șanțul de pe marginea drumului în urma unui grav accident

  - Advertisement -

  A avut loc în această dimineață, 17 mai 2021, în jurul orei 08.00, un accident rutier grav în care au fost implicate un autoturism și o dubă, pe DN19 F, între localitățile Mărtinești și Odoreu, în urma impactului, un stâlp a fost spulberat. Automobilul a ajuns răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

  La fața locului au fost dispuse un echipaj pentru descarcerare și un echipaj de prim-ajutor.

  Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a determina cauzele exacte ale producerii accidentului. În funcție de diagnosticul medicilor se va face și încadrarea faptei.

  Conform Presa SM, autoutilitara, condusă de un șofer de 40 de ani, circula pe drumul principal, când autoturismul condus de o șoferiță de circa 35-40 de ani i-a ieșit în cale.

  Șoferița Volkswagen a încercat să schimbe direcția de mers, spre un drum secundar, se angajase deja în manevră, dar șoferul autotutilitarei înmatriculate în Galați nu a observat intenția șoferiței și a intrat în coliziune cu automobilul, pe care l-a proiectat în stâlp, iar apoi în șanț.

  Cel puțin o persoană a fost rănită în urma accidentului. Șoferița mașinii a fost transportată la spital. A fost nevoie de intervenția echipajului pentru descarcerare pentru ca femeia să poată fi scoasă din mașină.

  În autoutilitară se aflau patru persoane în momentul impactului, doi tineri, șoferul de 40 de ani și o femeie tot de circa 40 de ani.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img